پاسخ : واگذاری رایگان تعداد محدود لایسنس اورجینال آنتی ویروس قوی Trend Micro
اگه امکان داره ، برای منم ارسال کنید ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
اگه امکان داره ، برای منم ارسال کنید ;)
ارسال گردید .
دوستانی که در این تاپیک از کمپین ما استفاده میکنند توجه داشته باشند یکی از مهم ترین دلایل ما برای این کمپین شناساندن این برند میباشد . از شما صمیمانه خواهشمندیم نظرات خود را پس از استفاده در اینجا درج نمایید و صد البته که تشکر هم خواسته ی شخصی بنده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
کوپن تخفیف صد در صد برای شما دوست عزیز درج شد و از طریق پیغام خصوصی برای شما ارسال گردید . لطفا نظر خود را پس از نصب و استفاده در اینجا به اشتراک بگذارید
با تشکر از شما
بعد از نصب هم قطعا نظر خودم رو اینجا می نویسم
با سلام
خیلی ایده ی جالبی هستش اگر هنوز این کپن 100در100 باقی مونده برای بنده هم ارسال کنید
سلام و درود
برای سرور هم کاربردی داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Edwin
سلام و درود
برای سرور هم کاربردی داره ؟
این محصول برای کاربران خانگی و تبلت ها میباشد . روی سرور میتوانید نصب کنید ولی مطمئنا به اندازه محصولات مخصوص جلوگیری از خطرات سرور ، کاربرد نخواهد داشت . پیشنهاد میشود برای سرور از محصولات مخصوص سرور استفاده کنید . امیدوار هستیم به زودی بتوانیم محصولات سرور رو هم با قیمت های مناسب به لیست خدمات پارسکیور اضافه کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
خیلی ایده ی جالبی هستش اگر هنوز این کپن 100در100 باقی مونده برای بنده هم ارسال کنید
ممنون از نظرتون ، کد تخفیف ارسال شد . منتظر نظرات مفیدتون در مورد این نرم افزار هستیم
ممنون میشم اگه موجوده برای من هم ارسال کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid4310
ممنون میشم اگه موجوده برای من هم ارسال کنید.
ارسال شد ، منتظر دیدگاه های مفیدتون هستیم .
دوستان فقط یک عدد لایسنس رایگان دیگر موجود است
یکی از دوستان این سوال رو پرسیدند که فکر میکنم جوابش برای سایر دوستان مفید باشد :
نقل قول:
سلام
تشکر از شما
اگر بعد از نصب و استفاده از این لایسنس ویندوز رو عوض کن و ویندوز جدیدی نصب کنم و مجددا آنتی ویروس رو نصب کنم نصب جدید یک یوزر جدید از 3 یوزر مجاز شناخته می شه یا همان یوزر قبلی محسوب میشه؟
اگر ویندوز خود را عوض کنید باید وارد محیط کاربری سایت ترند میکرو شوید و با یوزر و پسوردی که برای فعال کردن لایسنس خود ساخته بودید وارد شوید . سپس با خذف سیستم عامل قبلی میتوانید بر روی سیستم عامل جدید خود بدون از دست دادن حق تعداد کاربری خود ، استفاده کنید
برای منم هم ارسال کنید ;;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
ارسال شد ، منتظر دیدگاه های مفیدتون هستیم .
دوستان فقط یک عدد لایسنس رایگان دیگر موجود است
یکی از دوستان این سوال رو پرسیدند که فکر میکنم جوابش برای سایر دوستان مفید باشد :
اگر ویندوز خود را عوض کنید باید وارد محیط کاربری سایت ترند میکرو شوید و با یوزر و پسوردی که برای فعال کردن لایسنس خود ساخته بودید وارد شوید . سپس با خذف سیستم عامل قبلی میتوانید بر روی سیستم عامل جدید خود بدون از دست دادن حق تعداد کاربری خود ، استفاده کنید
بسیار عالی
دارم دانلود میکنم و امشب نصب میکنم
ممنون بابت پاسخگویی