پاسخ : درخواست پنل پیام کوتاه با تعرفه 70 ریال
ما ميتونيم به شما با تعرفه 50 ريال هم بديم. فقط از هر 10 تا اس ام اس 9 تاش نميرسه و ازونجا که اپراتور 5000 دلوری نداره هيچ چيزی قابل اثبات نيست :)
پيشنهاد ميکنم به جای اينکه دنبال کاهش هزينه باشيد دنبال کيفيت باشيد. اپراتور 5000 فعلا اپراتور پايداری و قابل اطمينانی نيست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
اپراتور 5000 فعلا اپراتور پايداری و قابل اطمينانی نيست.
در خطوط اپراتور 5000 با سر شماره 50002 علاوه بر سرعت بسیار بالا در ارسال پیامک ، داراي دليوري و بازگشت اعتبار ارسال هاي انجام نشده مي باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saitebartar
در خطوط اپراتور 5000 با سر شماره 50002 علاوه بر سرعت بسیار بالا در ارسال پیامک ، داراي دليوري و بازگشت اعتبار ارسال هاي انجام نشده مي باشد
50002 هم دلوری همراه اول نداره. تنها هزينه ای که برگشت ميدن هم هزينه بلک ليست هست.
سلام اینم تعرفه ما
نمایندگی ساده نمایندگی حرفه ای
120 هزار 220 هزار
1
|
خطوط 2000
|
66 |
66 |
2 |
خط 100070 |
76 |
73 |
3 |
خط 200400
|
76 |
73 |
3
|
خطوط 1000 |
79 |
76 |
4 |
خطوط 5000 |
79 |
76 |
5 |
خطوط 3000 |
86 |
83 |
6
|
ارسال bts |
86 |
83 |
7 |
خطوط 021 (خط ثابت) |
91 |
88 |
اگه ممکنه آدرس سایت و لینک دمو رو هم بدید
دوست عزیز
من رفتم سایت بالک دات آی آر عضو شدم. (نمیدونم چرا اسمشو میزنم ستاره میشه) تعرفه اش 70 ریاله. دلیوری هم میده. اینایی که پول ندارن نمیتونن ارزون تر بدن، به جای اینکه برن کار خودشونو درست کنن به بقیه تهمت میزنن که از 10 تا 9تاش نمیرسه و ازین حرفا. یه نظر من شما برو تست کن چه اون 70 ریالیه چه اونی که میده 150 ریال. به ادعای این نماینده ها نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penguinsjr
اگه ممکنه آدرس سایت و لینک دمو رو هم بدید
سلام درحال طراحی هست بزدوی
این بالک دات آی آر سیستمش خیلی راحت و جالبه و همین که خود پنل رایگان آدم رو ترغیب می کنه اما یه مشکلی که داره اینه که api نداره...
دنبال ارائه دهنده ای می گردم که با شرایطی نزدیک به همین بالک بهم سرویس بده به اضافه api خوب...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penguinsjr
این بالک دات آی آر سیستمش خیلی راحت و جالبه و همین که خود پنل رایگان آدم رو ترغیب می کنه اما یه مشکلی که داره اینه که api نداره...
دنبال ارائه دهنده ای می گردم که با شرایطی نزدیک به همین بالک بهم سرویس بده به اضافه api خوب...
امکان ارائه پنل رایگان در سیستم ما وجود دارد اما تعرفه ارسال 8.0 بین 8.5 ریال است
پنل رایگانش خوبه اما هزینه اس ام اس تو سیستم شما زیاده