پاسخ : جلوگیری از ورود بازدیدکننده از سایت لینک دهنده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
اگه درست متوجه شده باشم شما میخوای تحت هر شرایطی از اون سایت خارج از لینکهای سایت ( دامنه خودش ) کسی نتونه وارد سایتتون بشه و اگر شد page دلخواه نمایش داده بشه
چاره شما اینه یه فایل .htaccess ایجاد کنی یا اگر هست کدی که قرار میدم داخل اضافه کنی
کد HTML:
RewriteCond %{HTTP_REFERER} ^http://(.+\.)?address\.pasvand/ [NC]
RewriteRule .*\.(jpe?g|gif|bmp|png|htm|html|php|swf|gif|tif|exe|zip|rar)$ address page delkhahe shoma [L]
deny from ip host saite link dahande/24
RewriteCond %{HTTP_REFERER} ^
http://(.+\.)?address\.
pasvand/ [NC]
RewriteRule .*\.(
jpe?g|gif|bmp|png|htm|html|php|swf|gif|tif|exe|zip |rar)$
address page delkhahe shoma [L]
deny from
ip host saite link dahande/24
کد رو دوبار تکرار کردم چون قسمت های قرمز مهمه
اگه لازم داشتی مثال بزنم
سلام
ممنون از پاسختون
امتحان کردم جواب نداد
در صورت امکان مثال بزنید
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbaskh
سلام
ممنون از پاسختون
امتحان کردم جواب نداد
در صورت امکان مثال بزنید
ممنون
شاید سطح دسترسی htaccess صحیح نیست و درست عمل نمیکنه از مدیر هاستتون کمک بگیرید ، من بارها این روش رو تست کردم و برای مثال این کد رو در سایتم که روی هاست دیگس قرار دادم و در آدرس ارجاع دهنده لینک تصویر قرار دادم و داخل سایت شماره 1 در لینکستان لینک سایت شماره 2 رو قرار دادم و به محض کلیک کردن بجای ورود به سایت به آدرس تصویر منتقل میشه البته permissions باید 644 باشه
خب مثال : تاکید رو دامنه نداشته باشید Googl کلی سرور مختلف داره فقط جهت مثال
من الان با این روش خیلی از رباتها و ... رو محدود کردم و بعضی مواقع مطالبی از انجمن های زیر نظر ما کپی برداری میشه با همین کد ساده صفحات یا تصاویر دلخواه ما در سایت کپی کننده به نمایش در میاد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
شاید سطح دسترسی htaccess صحیح نیست و درست عمل نمیکنه از مدیر هاستتون کمک بگیرید ، من بارها این روش رو تست کردم و برای مثال این کد رو در سایتم که روی هاست دیگس قرار دادم و در آدرس ارجاع دهنده لینک تصویر قرار دادم و داخل سایت شماره 1 در لینکستان لینک سایت شماره 2 رو قرار دادم و به محض کلیک کردن بجای ورود به سایت به آدرس تصویر منتقل میشه البته permissions باید 644 باشه
خب مثال :
تاکید رو دامنه نداشته باشید Googl کلی سرور مختلف داره فقط جهت مثال
من الان با این روش خیلی از رباتها و ... رو محدود کردم و بعضی مواقع مطالبی از انجمن های زیر نظر ما کپی برداری میشه با همین کد ساده صفحات یا تصاویر دلخواه ما در سایت کپی کننده به نمایش در میاد !
خیلی وقت پیش این کد رو تو انجمن دیگه دیدم جواب داد برا من اما الان چک کردم deny from ip نداره ها نیاز نیست ip قرار بدی فقط کد رو باید آخر فایل اضافه کنی
سلام
آدرس اول ، سایتی که از اونجا میان
آدرس دوم، جائی که میخواید برن!
کد HTML:
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !referringsite\.com [NC,OR]
RewriteRule index.php?page=Custom&pageID=7 index.php [L]