پاسخ : ***سری جدید سرور های مجازی میزبان اول *** شروع قیمت از 5 هزار تومان!!! *** آفر های سال نو -منابع اختصاصی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3an2010
سلام من دیشب از طرق فرم تماس با ما پیام دادم هنوز جواب نگرفتم!
واسه سفارش سرور مجازی حتما باید دامین ثبت کنم و اطلاعاتش را وارد کنم یا با همون آی پی سرور هم میشه! چون نمیخام سایت بالا بیارم! ممنون میشم جواب بدین تا من سفارش بدم
با سلام و درود
دوست گرامی متاسفانه ایمیل شما به دست ما نرسیده به احتمال زیاد در هنگام ارسال مشکلی رخ داده است
برای پشتیبانی سریع شما میتوانید از طریق تیکت با ما در تماس باشید
در هنگام سفارش نیازی به پر کردن نام هاست و دی ان اس ها نمیباشد بله با ایپی به شما تحویل داده خواهد شد
ارادتمند
پاسخ : ***سری جدید سرور های مجازی میزبان اول *** شروع قیمت از 5 هزار تومان!!! *** آفر های سال نو -منابع اختصاصی
یک عدد 1 گیگ خریداری شد :)
کی تحویل میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadegh571
یک عدد 1 گیگ خریداری شد :)
کی تحویل میدید؟
با سلام خدمت شما
تحویل داده شد لطفا ایمیل های خود را چک بفرمایید
ارادت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
کانفینگ هم انجام میدید؟
با سلام بله دوست گرامی انجام میشود
لطفا با پشتیبانی سایت از طریق تیکت در تماس باشید
ارادتمند
دوستان عزیز فقط 2 عدد سرور دیگر فعلا موجود میباشد تا سرور جدید آماده شود
*تمدید شد
:79::79::79:به تمام سرور هایی که تا امشب سفارش داده شوند 50 گیگابایت هارد اضافه به عنوان هدیه داده خواهد شد :79::79::79:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
*تمدید شد
:79::79::79:به تمام سرور هایی که تا امشب سفارش داده شوند 50 گیگابایت هارد اضافه به عنوان هدیه داده خواهد شد :79::79::79:
یه سرور اروزن میخوام سرعت دانلود بللای 500 پینک زیر 5 هست؟
واسه کرک میخوام کدوم سرویس رو پیشنهاد میدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imnot
یه سرور اروزن میخوام سرعت دانلود بللای 500 پینک زیر 5 هست؟
واسه کرک میخوام کدوم سرویس رو پیشنهاد میدید
از مباحث کرک - هک و ... خودداری بفرمایید
سرور های ما روی دیداس و حمله بسیار حساس هستند و مناسب اینکار نمیباشد
با تشکر
یه سرور خریداری شد
پشتیبانی عالی و همچنین کیفیت بسیار بسیار مناسبی دارن نحوه ی برخورد هم عالی هست