پاسخ : آفر ویژه || رم 2 هارد 100 || قیمت 20 هزار تومان || سرعت و کیفیت تضمینی || تعداد محدود || گارانتی بازگشت هزینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_ch
آقا برای آپلود و دانلود هم مناسبن این سرور؟سرعت دانلود روی چقدر هست؟
با توجه به پهنای باند نامحدود سرور، و میزان بالای هارد که داریم روی این آفر می دیم، می شه استفاده کنید
اما فقط 3 تا آی پی دیگه داریم برای فروش در این آفر
پاسخ : آفر ویژه || رم 2 هارد 100 || قیمت 20 هزار تومان || سرعت و کیفیت تضمینی || تعداد محدود || گارانتی بازگشت هزینه
سلام
سرویستون با تورنت مشکلی نداره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
سلام
سرویستون با تورنت مشکلی نداره ؟
سلام
مشکلی نداره
می تونید سفارش بدید
با سلام و تبریک به مناسبت عید نوروز به همه ی کاربران سایت
به اطلاع می رسانم ، تعدادی آی پی خالی بر روی این آفر وجود دارد با کیفیت تضمینی
دوستانی که تقاضا دارند، از طریق سایت می توانند سفارش بدهند
سبد خرید - پالس سرور
زمان تحویل کمتر از 2 ساعت . طی این دو روز همه چی خوب بوده. کانفیگ را رایگان انجام دادند.
من رکورد ساب دامین را دیروز ست کردم نباید تا الان ست می شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid1f
زمان تحویل کمتر از 2 ساعت . طی این دو روز همه چی خوب بوده. کانفیگ را رایگان انجام دادند.
من رکورد ساب دامین را دیروز ست کردم نباید تا الان ست می شد؟
سلام و ممنون از شما
در مورد دامنه باید با شرکت که دامنه بهتون داده تماس بگیرید تا مشکل را براتون حل کنن
اگرم کنترل پنل اصلی دامنه دستتونه با ما هماهنگ کنید تا براتون انجام بدیم
با تشکر
با سلام
با توجه به ظرفیت سرور فقط 2 آی پی بر روی این آفر قابل ارئه هست و بعد از آن، این آفر را می بندیم