جکـــ میگی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با هم ديگه كل كل نكنيد من vps احتياج داره
صبر كنيد يه پيشنهاد من بدم شايد يكي قبول كرد
رم 256
سرعت ده مگابيت در ثانيه .
فضا 20 گيگ
ايپي يك عدد
پهناي باند ماهيانه دو گيگ از اينترنت 100 گيگ از اينترانت
قيمت : 50 هزار تومان ماهيانه
با اين قيمت برا كسي ميصرفه بهم بده ؟
بله بعضی ها مثلا از ای اس پی سرور میفروشن.
اما ما دیتاسنتر هستیم.نه ای اس پی ;)
برای کاهش هزینه ها واقعا تلاش میکنیم.
هزینه ای هم که کاربرا پرداخت میکنن بیشتر برای پهنای باند هست نه خود سرور.فعلا وضعیت سرور در ایران به همین صورت هست.
شما نگاه کن.به کاربرای خانگی از 256 بیشتر سرویس نمیدن (عمومی)
برق یک شهر جیره بندی میشه.
برای یک کابل کشی چند ماه هست دنبال مجوز بودیم و مسایل فنی دیگه.
همه این ها قیمت سرور را افزایش میدهد.
دیتاسنتر:
lahzeh.info
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
mihannic پورت 5 میده
ما هم پورت 1
پورت 10 فعلا دنبالش نباشید ;)
شرکت لحظه هم دیدم که چه کرد هنوزهم فکر کنم سرور ایران دان باشه!
بله! تست شد دان بود
دوستان لحظه اصلا پیشنهاد نمیشه . گول قیمت رو نخورید.
نه عزیزم پهنای باند و اینترنت در ایران هزینه بالایی دارد تمایل دارید یه پهنای باند 256kبگیرید کامپیوتر شخصی تون رو به عنوان سرور قرار بدید ای پی ایران هم بگیرید و استفاده کنید . اگر نیاز به پهنای باند اختصاصی داشتید میتوانید با ما تماس بگیرید از 256k اختصاصی تا ...مگ بصورت توافقی فقط در تهران و حومه میتوانیم در اختیار شما قرار دهیم .
اينترنت بالا هست چه ربطي به اينترانت داره ؟
بازم ميگم سايت هايي كه سرورشون تو ايران هست از اينترنت استفاده نميكنند . و فقط براي بازديد كننده هاي خارجي فقط نياز به اينترنت هست كه سايت هاي ايراني هم اكثر بازديد كننده هاش ايراني هست .
شما كه ديتا سنتر هستيد ديگه اين چيزا رو حتما ميدونيد !
خرید سرور از ایران فقط برای پینگ پایین هست و کسانی که سرور برای گیم میخواهند معمولا خریداری میکنند البته بحث شرکت ها و جاهای دولتی جدا هست چون نیازی به اپ تایم بالا و اپ لینک بالا ندارند ولی سایت های خبری و سایت های پر بازدید و تفریحی در خارج از کشور واقع شده اند به دلیل اینکه اپ تایم و اپ لینک بسیار مهم هست برای این نوع سایت ها ( رجا نیوز - تابناک و.....) شما باید برسی کنید و ببنید به چه علت نیاز به سرور داخل کشور دارید اگر برای گیم هست باید در ایران تهیه کنید اگر برای سایت های خبری یا تفریحی یا شرکت و ... هست بهتر هست در خارج از کشور تهیه نمایید
آفرم رو پیام خصوصی کردم
یا علی