تشکر تماس گرفتم فرمودند : دیتا سنتر سرور ما رو بسته داریم ار آلمان سرور تهیه میکنیم انتقال بدیم به آلمان
نمایش نسخه قابل چاپ
تشکر تماس گرفتم فرمودند : دیتا سنتر سرور ما رو بسته داریم ار آلمان سرور تهیه میکنیم انتقال بدیم به آلمان
دوستان مشکل از تیم پشیتبانی ما نبوده مشکلی از طرف دیتاسنتر پیش اومده که ار آلمان سرور تهیه کردیم و در حال نصب هستیم انشالله همه چی به حالت قبل بازخواهد گشت و به تمام سرویس ها یک هفته هم اضافه خواهد شد
لطفا این تاپیک رو اینقدر کش ندید مدیران لطف کنند قفل کنند
سپاس
مطلب حذف شد
با سلام
بنده فقط در مورد تغییر لوکیشن خدمتتون عرض میکنم
ایبوز های دریافتی ما از دیتاسنتر ovh فرانسه به شدت بالا بود و در آخر هم که سرور رو بستن
با توجه با مشورتی که با همکاران عزیز داشتیم تصمیم بر تغییر لوکیشن به دیتاسنتر هتزنر آلمان گرفته شد
قطعی سرور هم حدود 60 ساعت بوده است
این مشکلات در هاستینگ زیاده و خیلی وقت ها مشکل از سمت ایران نیست و مشکل از سمت دیتاسنتر و قوانین و شما کاربرانی هستید که هیچ چیز رو رعایت نمی کنید و باعث گرفتن ابیوز از سمت دیتاسنتر و در نهایت حذف سرور و ضرر مالی به ما و بقیه مشتریان میشید ( البته با شما نیستم )
در صورتی که هاستینگ معمولا در این مواقع به سرویس ها اضافه می کنه و ضرر تقریبا بیشتر میشه چون پرداخت ها عقب تر می افته
اما در مورد بازگشت وجه یک سری قوانین داره از نظر من و واقعا بیشتر از یک هفته عقلانی نیست . نباید این طور یک طرفه به قاضی رفت و باور داشته باشید شرکت فوق دارای مشکلاتی میشه در این شرایط قطعا الان کوروش جان هم در شرایط بد مالی به سر می بره به خاطر تعویض سرور و ...
اما در مورد آلمان وقتی دیتاسنتری ازش ضربه ببینی دلزده میشی و طبق تجربه سعی می کنی کلا لوکیشن عوض کنی خوبی هتزنر اینه حداقل سرور رو حذف نمی کنه با وجود هزار تا مشکل
و حداقل کیفیتش در حد فرانسه و شاید بهتر هم هست
و اینکه کوروش جان که این مدت مشکلات حداقل پشتیبان آنلاین بود و پاسخگوی تماس هاش بود که مشتری ها نگران نباشند
باور کنید اینطور سرویس دهنده ها که در این شرایط بازم هستند و نگرانی مشتری رو برطرف می کنند حداقل بهترین نباشند از بهترین ها هستند
امیدوارم شما هم به حقت برسی و حق رو همیشه مالی نبینید همینکه به رایگان به سرویس ها اضافه میشه خودش جبران خوبی هست
من در خواست بستن تاپیک رو میدم و ارسالهای خودم رو حذف میکنم (شما هم قسمتهایی که مربوط به نوشته های من هستش رو حذف کنید) مشکل ایشون رو درک میکنم اما ... تقصیر ماچیه؟وجه هم نخواستم امیدوارم کوروش جان هم موفق باشند
زنده باشید دوستان
مدیران محترم لطف کنن تاپیک رو ببندند
هک کوچیک بود رفع شده