پاسخ : هاست قوی و پرمصرف و آزاد
با سلام
در خدمتیم
سبد خرید - ارتباط7
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shah-masooD
سلام، من واقعا نمیدونم چی بگم
اگه واقعا نمیتونی میزبانی کنی لطفا، خواهشمندم، تقاضا میکنم، التماس میکنم اینجا قیمت نده
اول مشخصات رو بخون بعد اگه میتونی و توانایی داری پیغام بده
من برنامه ای نوشتم که یکمی مشکل جزئی داره باید درست کنم!
با این برنامه ام در طی 24 ساعت ، 10 هزار ( 10000 ) آیپی (بازدیدکننده) میفرستم به سایتم برای رنک در گوگل و الکسا
پس این ddos یا اسپم نیست (اما جهت محکم کاری هاستی باشه که روی این چیزها گیر داده نشه!!!)
سایتم سایت شرکتی هست، یعنی نه فضای زیادی میخوام(حداکثر 1گیگ)، نه پهنا باند زیادی
تنها و تنها مصرفم در ram و cpu هست، که چون دارم آیپی میفرستم و یه پلاگین آماره (برای وردپرس) استفاده میکنم، هست
دوستان حالا یه قیمت مناسب بدن مثلا همینو آدم بره سرور بگیره X تومن، شما X تومن یا بیشتر نگین! کمتر بدین (قابل توجه بعضیا)
سپاس
موردی که مد نظر دارید با هاست برطرف نخواهد شد زیرا در سرویس دهنده ها رم و پردازنده برای هر اکانت محدود شده است.
شما باید سرور مجازی تهیه نمایید، برای شروع نیز رم 3 را پیشنهاد می دهیم.
در صورت اطلاعات بیشتر جهت خرید سرویسی موفق و بی مشکل مکاتبه فرمایید.
با سلام در خدمتیم در مقابل حملات دیداس هم جلوگیری میکنیم ! میتونیید واسه خودتون هم بازدید بفرستید
لینک خرید : سلطان هاست | فروش سرور اختصاصی ، سرور مجازی آمریکا و آلمان ، هاست ، دامین
قیمت ماهانه : 3 هزار تومان
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shah-masooD
اگه واقعا نمیتونی میزبانی کنی لطفا، خواهشمندم، تقاضا میکنم، التماس میکنم اینجا قیمت نده
با این برنامه ام در طی 24 ساعت ، 10 هزار ( 10000 ) آیپی (بازدیدکننده) میفرستم به سایتم برای رنک در گوگل و الکسا
پس این ddos یا اسپم نیست (اما جهت محکم کاری هاستی باشه که روی این چیزها گیر داده نشه!!!)
سایتم سایت شرکتی هست، یعنی نه فضای زیادی میخوام(حداکثر 1گیگ)، نه پهنا باند زیادی
تنها و تنها مصرفم در ram و cpu هست، که چون دارم آیپی میفرستم و یه پلاگین آماره (برای وردپرس) استفاده میکنم، هست
دوستان حالا یه قیمت مناسب بدن مثلا همینو آدم بره سرور بگیره X تومن، شما X تومن یا بیشتر نگین! کمتر بدین (قابل توجه بعضیا)
سپاس
|| VPSGroups Inc||
|| VPSGroups Inc||
هاست ایران با کنترل پنل دایرکت ادمین وب سیب
هاست ایران با کنترل پنل سی پنل و پهنای باند نامحدود - وب سیب
نسبت به نیاز شما اول تست برای مدت چند روز جهت بررسی و به مشکل مواجه نشدن
و در صورت تمایل به تهیه سرویس با بچش پشتیبانی در تماس باشید
صفحه اول - وب سیب
با سلام
در خدمتیم
کیفیت بالای تضمین شده سرویس ها
سبد خرید - میزبان داده پاسارگاد (آنلاین سرور)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shah-masooD
آقا لطفا طبق سوال من یه پلان با یه قیمت معرفی کنید
لطفا تیکت بزنید تا تیم فنی رسانگار دقیق سایت شما رو برسی کنند و به شما نتیجه رو اطلاع دهند . عجله ای و بدون برآورد صحیح نمیشه پلانی رو معرفی کرد چون نتیجه اش عدم تطبیق با نیاز شما خواهد شد و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shah-masooD
سپاس
با سلام ماهانه
60 تومن
سایت پر بازدید واقعی هم روی سرور هست
اولین سایت رسمی ای تی چت در ایران - et-chat - طراحی چت روم - پلاگین و قالب چت روم
از سویس پینگشم به ایارن عالی هستش