این شرکت فقط نامش برند شده اونم به خاطر داشتن رابطه های زیاد مدیر شرکت هستش و گرنه شرکت های دیگه ای هستن که خیلی حرفه ای تر و با قیمت پایین تر دارن کار انجام میدن
نمایش نسخه قابل چاپ
این شرکت فقط نامش برند شده اونم به خاطر داشتن رابطه های زیاد مدیر شرکت هستش و گرنه شرکت های دیگه ای هستن که خیلی حرفه ای تر و با قیمت پایین تر دارن کار انجام میدن
کسی به این شرکت سفارش سئو داده؟
برای طراحی باهاشون تماس گرفتم رقم خیلی بالا بود!
باسلام ...
ايت شركت يكي از معروفترين و بهترين شركت هاي طراحي وب هست و شهرت جهاني داره اما طبق گفته ي دوستان قيمت زيادي مي گيرند ....
البته اگر براي طراحي بازي مي خوايد شركت پارس پيك هم كارش حرف نداره
Parspake Digital Solutions - Iran website design destination
اگر این پول رو دارید کار رو بهشون بسپارید پشیمون نمیشید . نمونه کارهاشون رو ببینید .
اینا تاتو اسم در می کنند قیمت رو نجومی می کنید وگر نه مگر یه قالب با سئو چقدر کار می بره؟
دوست عزیز از نظر سئو زیاد قوی نیستن! هیچ کدوم از سایت های خودشون تو گوگل بالا نیست!! نه با کلمه طراحی سایت و نه با کلمه سئو! من کسیو می شناسم که از لحاظ سئو خیلی حرفه ای هست تاحالا بیش از 150 کلمه رو سئو کرده/ تو گوگل سرچ کن "رامین براتی" . کتاب سئو هم نوشته اینم لینکش: دانلود کتاب های رامین براتی
قطعا هر چه بیشتر هزینه کنید نتیجه مطلوب تری میگیرید اما کاسپید وب دیزاین اگر دیده باشید سایت های تجاری رو سئو یا طراحی کرده - در کل به لحاظ حرفه تایید میشن برای سنجش کارشون باهاشون تماس بگیرید سایتتون انالیز کنن - اما قیمت هاشون بالاست من دفترشون مراجعه کردم ممکنه ده یا صد برار سودی که میکنید بابت طراحی بدین اما از سئو عالین:53: موفق باشید