پاسخ : درخواست سرور مجازی مدیریت شده
با سلام.
یک آفر ویزه برای شما دارم.
یک عدد سرور مجازی با کنترل پنل دایرکت ادمین یا سی پنل (سی پنل اگر انتخاب کنید 14 روز تریال دارید) با هارد SSD حدود 60 گیگابایت و وب سرور لایت اسپید(نامحدود و با امنیت کامل) بصورت کامل مدیریت شده تحویل شما داده خواهد شد و سایت شما نیز روی اون انتقال پیدا خواهد کرد.
پهنای باند نامحدود می باشد.
رم 5 گیگ خواهد بود و سی پی یو (2 کور) و 2000مگاهرتز
دیتاسنتر آلمان با پورت یک گیگابایت.
کنسول وی ام ویر و تحت وب نیز ارائه میشود.
سایت شما با هارد ssd و کانفیگ صحیح mysql سرور و وب سرور لایت اسپید و بر روی دیتاسنتر آلمان بهترین بازدهی را خواهد داشت.
سرور فوق تا 200 آنلاین را نیز جوابگو خواهد بود(به نوع سیستم مدیریت محتوا و بهینه بودن دیتابیس سیستم شما نیز بستگی خواهد داشت).
هزینه ماه اول : 100 هزار تومان + 50 هزار تومان کانفیگ کامل
تمدید : 100 هزار تومان با رفع مشکلاتی که در سرور داشتید + راهنمایی در مورد کار با سرور
برای سفارش در تماس باشید.
موفق باشید.
سلام
مایل هستید سایتتون داخل آمریکا میزبانی بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M@HDI
یه سوالم بپرسم..این ای پی اضافه به چه درد میخوره.؟(ببخشید اگه سوال ابتدائی هست .).من فقط همین انجمنو به سرور مجازی میخوام انتقال بدم و دیگه سایتی روش قرار نمیدم ....فقط میخوام یه سرور بدون مشکل باشه که با خیال راحت انجمن فعالیت کنه..الان رو سرور پارس پک هستم ..اندازه همین قیمتهای سرور مجازی هزینه میدم ..ولی واقعا بدون مشکل و کیفیت بالاست..چون خود پارس پک سرور مجازی ممدیریت شده نداره میخوام رو سرور مجازی مدیریت شده بیام ..جایی که دائم باشه و همیشگی نه دوروز دیگه جمع کنند و مارو با مشکل روبرو کنند..البت توهین و بی احترامی به کسی نشه ...فقط منظورم یک سرویس کامل و بی دقدقه باشه
درود.
نگران نباشید .
میزبانی شما روی سرور های ایران از بهترین و مجهز ترین دیتاسنتر خاور میانه ( پارس آنلاین )
سرور مجازی کاملا مدیریت شده با کانفیگ و امنیت بالا به شما تحویل داده خواهد شد .
مانیتورینگ لحظه به لحظه سایت شما با پیام کوتاه در صورت درخواست .
اختصاص یک پشتیبان شخصی با شماره موبایل به شما در صورت درخواست .
میزبان دی ال .::.سرور مجازی
در صورت در خواست تیکت ارسال کنید .
ارسال درخواست - پرتال مشترکین میزبان دی ال
با احترام.
با سلام.من مشکلی با سرور خارجی ندارم..ولی با توجه به اینکه الان رو سرور ایران هستم و سرعت لود بالایی داره..کاربران هم انتظار سرعت لود بالا خواهند داشت..پس اولین گزینه سرور مجازی ایران است و بعد خارجی است
تهران دیتاسنتر افرانت در خدمتیم
سرور مجازی ایران
با سلام
سرورهای مجازی مدیریت شده در لینک زیر موجود می باشد
Kaaj Host - سرورهای مجازی مدیریت و کانفیگ شده
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M@HDI
با سلام دوستان
من یک انجمن تفریحی ..سرگرمی دارم که رو هاست اشتراکی ایران است و کاملا راضیم و سرعت لود بالایی داره..ولی میخوام بروی سرور مجازی بیارم که میگن بهتره...ولی از سرور مجازی اطلاعی ندارم..حال یه سرور مجازی میخوام که هم سرعت لود بالا داشته باشه و قطعی اصن نداشته باشه و هم مدیریت شده باشه ..یعنی کارای کانفینگ و برنامه های لازم برای امنیت و اینها نصب کنند و سایتمم بروش انتقال بدن و و کامل تحویل بدن..البت بهمراش هم پنل دایرکت ادمین میخوام...
ضمنا حجم کل سایت حدود 2 گیگ و ججم دیتابیس حدود 1.5 گیگ هست ..و فقط یه دامنه و یک دیتابیس است و فعالیت انجمن کلا تفریحی و تکس هست ..
دوستانی که سرور مجازی مطمئن و با کیفت دارن یا میشناسن راهنمایی کنند ..قیمت هم نه سیخ بسوزه و نه کباب باشه ..یه جوری که هم کیفیت بالا باشه هم سرویس دهنده راضی
با تشکر
سلام
با وجود اینکه بنده خودم فروشنده هستم ولی شما راهنمایی خواستید و بنده پیشنهادم اینکه که بهتره تا زمانی که همین سرویسی که دارید پاسخ گوی سایت شماست . باقی بمانید تا وقتی که واقعا این هاست اشتراکی پاسخگوی بازدید سایت شما رو نداشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M@HDI
یه سوالم بپرسم..این ای پی اضافه به چه درد میخوره.؟(ببخشید اگه سوال ابتدائی هست .).من فقط همین انجمنو به سرور مجازی میخوام انتقال بدم و دیگه سایتی روش قرار نمیدم ....فقط میخوام یه سرور بدون مشکل باشه که با خیال راحت انجمن فعالیت کنه..الان رو سرور پارس پک هستم ..اندازه همین قیمتهای سرور مجازی هزینه میدم ..ولی واقعا بدون مشکل و کیفیت بالاست..چون خود پارس پک سرور مجازی ممدیریت شده نداره میخوام رو سرور مجازی مدیریت شده بیام ..جایی که دائم باشه و همیشگی نه دوروز دیگه جمع کنند و مارو با مشکل روبرو کنند..البت توهین و بی احترامی به کسی نشه ...فقط منظورم یک سرویس کامل و بی دقدقه باشه
آی.پی اختصاصی برای متمایز شدن از مسایلی استفاده می شود.
وقتی شما سرور مجازی دارید یعنی یک آی.پی اختصاصی برای سایت خود دارید و این منحصر به فرد خواهد بود.
فناوران پویان هزارنویس به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285
هزارنویس دارای مجوز ها و نشان های ذیل است :
+ دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت
+ دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
+ دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)
+ دارای پروانه کسب دائم از اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران
تلفن پشتیبانی ثابت : 02188109322 فکس : 02189782657
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
نوین هاست - سبد خرید
فروش ویژه رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
نوین هاست - سبد خرید
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
Ticket: http://yon.ir/TE7j
tell: 0937-3715950
Email: admin@novinhosting.org