پاسخ : درخواست سرور sb56 هتزنر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nariman_us
درود
عنوان تاپیک کاملا مشخص هست
درخواست قیمت برای سرور sb56 هتزنر را دارم .
دوستانی که آفر میدن توجه کنند که ما روز اول از اونها کمک خواهیم گرفت برای نصب یک کنترل پنل رایگات و تنظیمات دامنه و بعد از اون فقط ماه به ماه اگر مشکلی نباشه فقط هزینه را پرداخت خواهیم کرد .
مورد استفاده برای فایل هست .
یک سرور ex40 هم داریم که اگر راضی باشیم برای ماههای بعد از فروشنده فعلی انتقال میدیم به پنل فروشنده فعلی چون نه خودمان پنل داریم و نه هم میتونیم پرداخت داشته باشیم .
لطفا کسانی آفر بدن که تاپیک را مطالعه کردن و جواب تیکت را دو تا سه ساعته میدن.
با سپاس
با سلام
تمام مواردی که فرمودید مورد قبول ما هستش و سرور مورد نظر با ماهانه 230 هزار تومان برای شما قابل اراه هستش.
در ضمن برای راحتی و رضایت شما از سرویس ارائه شده توسط ما، تمامی موارد و درخواست های اولیه رو خودمون براتون انجام میدیم تا با مشکلی برخورد نکنید
موفق باشید
سلام
sb56 همانطور که مشخص هست 56 یورو می شود.
قیمت برایتان پیغام خصوصی شد.
سرور 56 یورویی در حراجی هتزنر چند نوع هست، مشخصات دقیق آن را ارسال کنید.
موفق باشید.
درود
دوستان من چرا متوجه نمیشم
الان اینجا از 200 هزار تا 238 هزار تومان پیشنهاد دادن
برای سرور ex40 هم که اون زمان خریدم قیمت ها کلی اختلاف داشت و از یک بنده خدایی که کمترین قیمت را داد خریدم و الان همان فرد 200 هزار تومان قیمت داده که البته اینجا آفر ندادن و لطف کردن و تماس گرفتن و قیمت دادن!
واقعا چرا این اندازه اختلاف هست ؟ من روز یک شنبه سرور را میخرم و مطمئنا سعی میکنم هم از جای مطمئن بخرم و هم قیمت از پیشنهاد ارزان تر ولی علت این همه اختلاف چیه ؟
یک نکته را هم بگم و اولین که آقای حسینی من هر چی حساب کردم دیدم خرید سرور تازه برام از اضافه کردن هارد ارزان تر تمام میشه تو هتزنر !
پیام خصوصی شما را هم آقای سعادت دریافت کردم و از توجه شما سپاسگزارم ولی قیمت خیلی فرق داره ، مشخصات هم تو سایت خودتان تو بخش سرورهای اختصاصی همان سرور با همان مشخصات هست و اتفاقا از سایت شما بار اول مشخصات اون سرور را دیدم
آقای قنبری از لطف و توجه شما هم سپاسگزارم هر چند فکر کنم به دلیل افزایش مختصر یورو قیمت را 30 هزار تومان گرانتر از تاپیک فروشتان گفتید چون شما هم تو تاپیک فروش خودتان همین سرور را 200 هرار تومان قیمت زدید
از توجه سایر دوستان چه اونها که اینجا آفر میدن و چه اونها که پیام خصوصی میدن هم سپاسگزارم و منتظر پیشنهادات هستم تا اونی که بیشتر برام صرف میکنه را انتخاب کنم ، به هر حال همه دنبال سود هستیم ، فروشنده میخواهد گرانتر بفروشه من خریدار میخوام ارزانتر بخرم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nariman_us
درود
برای سرور ex40 هم که اون زمان خریدم قیمت ها کلی اختلاف داشت و از یک بنده خدایی که کمترین قیمت را داد خریدم و الان همان فرد 200 هزار تومان قیمت داده که البته اینجا آفر ندادن و لطف کردن و تماس گرفتن و قیمت دادن!
واقعا چرا این اندازه اختلاف هست ؟ من روز یک شنبه سرور را میخرم و مطمئنا سعی میکنم هم از جای مطمئن بخرم و هم قیمت از پیشنهاد ارزان تر ولی علت این همه اختلاف چیه ؟
یک نکته را هم بگم و اولین که آقای حسینی من هر چی حساب کردم دیدم خرید سرور تازه برام از اضافه کردن هارد ارزان تر تمام میشه تو هتزنر !
پیام خصوصی شما را هم آقای سعادت دریافت کردم و از توجه شما سپاسگزارم ولی قیمت خیلی فرق داره ، مشخصات هم تو سایت خودتان تو بخش سرورهای اختصاصی همان سرور با همان مشخصات هست و اتفاقا از سایت شما بار اول مشخصات اون سرور را دیدم
آقای قنبری از لطف و توجه شما هم سپاسگزارم هر چند فکر کنم به دلیل افزایش مختصر یورو قیمت را 30 هزار تومان گرانتر از تاپیک فروشتان گفتید چون شما هم تو تاپیک فروش خودتان همین سرور را 200 هرار تومان قیمت زدید
از توجه سایر دوستان چه اونها که اینجا آفر میدن و چه اونها که پیام خصوصی میدن هم سپاسگزارم و منتظر پیشنهادات هستم تا اونی که بیشتر برام صرف میکنه را انتخاب کنم ، به هر حال همه دنبال سود هستیم ، فروشنده میخواهد گرانتر بفروشه من خریدار میخوام ارزانتر بخرم :d
باسلام
آهان، اگر ملاک شما sb56 موجود در سایت ما هست که باید عنوان کنم این سرور الان 51 یورو هست و همین سرور با cpu مدل 3770 هم 53 یورو
قیمت یورو هم براتون پیغام خصوصی کرده بودم.
اگر صلاح دونستین در خدمتتون هستیم.
موفق و موید باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nariman_us
درود
خوب دوست عزیز شما گفتید سرور sb56 ! سروری که در تایپیک بنده هستش Sb51 و sb52 هستش ! با توجه به اینکه کمی ارز تغییر کرده همین سرور رو ها رو بین 200-205 ارائه میدیم.
شرمنده فکر میکردم همه اینها یکی هستند برای من هارد + پهنای باند مهم هست . اگر ex4 قدیمی هم کسی داشت اعلام کنه البته پهنای باند 20 ترابایت و هارد 6 ترا را میخوام .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nariman_us
شرمنده فکر میکردم همه اینها یکی هستند برای من هارد + پهنای باند مهم هست . اگر ex4 قدیمی هم کسی داشت اعلام کنه البته پهنای باند 20 ترابایت و هارد 6 ترا را میخوام .
با ما در تماس باشید احتمالا ex4 موجود هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nariman_us
با سلام
یک عدد سرور کنسلی
EX 4s - Dedicated Server
Ram : 32 GB DDR3 RAM
CPU : Intel® Core™ i7-3770 Quad-Core
Hard Disk : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm
Bandwidth : 20 TB | IP : 1 |
Port : 1 Gbit/s with 1000 Mbit/s guaranteed
موجود هست در تماس باشید