ضمن تشکر از همه دوستان،
نتیجه حاصل شد و مدیران می توانند پست رو قفل نمایند
نمایش نسخه قابل چاپ
ضمن تشکر از همه دوستان،
نتیجه حاصل شد و مدیران می توانند پست رو قفل نمایند
سرویس ها و پشتیبانی قابل قبولی رو دارند
ببشتر بدرد سایت های شرکتی میخوره ک فقط دنبال اسمن ... من منکر این نمیشم ک خوب اسم در کرده ، اما هیچی نیست !
بعد از hostdl ، ازشون یکماه سرویس داشتم ، پشتیبانیشون ک افتضاح ه ، برای هر تیکت باید یه بار زنگ بزنی شرکت بگی چی شد ؟؟!!!
زنگ نزنی ، سه روز هم بگذره ، کسی تیکت شما رو ج نمیده !
تازه هیچ وقت یادم نمیره ک برداشته بودن دیتابیس رو دستکاری کرده بودن مضرف CPU سرور شون بیاد پایین ، پرمیشن بعضی پوشه ها رو هم گذاشته بودن رو 750 ک لود نشه ...
یکی هم نبود بهشون بگه ، شما ک نمیتونید سایت پر بازدید هاست کنید ، بیخود میکنید میزنید پلان پر بازدید ... غلط هم میکنید اینهمه پول میگیرید !
فقط چون قدیمی هستند و خیلی جاها تبلیغ دارند
به درد شرکتی میخوره شخصی به خاطر هزینه های بالاتر جالب نیست
خیر دوست عزیز
این دوست عزیزمون انگار هنوز اصلا با هاست ایران صحبت نکرده است.
هاست ایران از نظر سرور به نظر من جز برترین هاست.
سی پی یوی سرورشون 32 هسته ای بوده و بر روی سرور اختصاصی میزبانی میشود.
php 5.3.27 بوده و وب سرورشون لایت اسپید می باشد.
لود معمولی سرورشون روزانه بیشتر از 15 نمیرود.
از نظر امنیت در درجه بسیار بالایی هستند حتی safe_mode رو نیز خاموش کرده اند که کاربر نیز راحت باشد.
به نظر من هر کاری که دارند انجام میدهند اینقدر قابل قبول هستند که بنده خیلی از شرکت های بزرگ رو دیدم که از سرورشون استفاده میکنند و با پشتیبانیشون صحبت کرده اند و مشکلی با پشتیبانشون نداشته اند.
موفق باشید.
پشتیبانی خوبی نداره تا زنگ نزنی تیکت ها رو جواب نمیدن
من حاضرم رو هاست ایران قسم بخورم :d حرفه ای تر از هاست ایران فکر نکنم شرکتی باشه حتی اپارات و کلوپ هم توسط این شرکت میزبانی میشه
ظاهرا همه چی رو باید با سند و مدرک اثبات کرد :
http://img.macs.ir/download.php?img=3676
اینجا خیلی باحال بود ، تو phpinfo بهشون ثابت کردم ک زند نصب نیست ، تا نصبش کردن !!!
http://img.macs.ir/download.php?img=3677
اینم اضافه کنم ، ک برای هر تیکت یکبار زنگ زدم شرکت ... شماره تیکت رو گرفتن ، بعد جواب دادن ...
بردار من ، این امام زاده ای دخیل بستی شفا نمیده ، بکش بیرون باو ... چطور وقتی با جایی کار نکردی نظریه میدی ؟؟؟
صدای دهل از دور خوشه !
سرور های ضعیف با پشتبانی خیلی ضعیف حرف های omidx تایید می شه زمانی هاست دی ال رفت رفتیم روی این هست نابود شدیم .