پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
خبر ویژه :
تغییری چشم گیری در لیست پکیج های ارزان و معمولی برای تمام مشتریان فعلی و آینده صورت گرفت .
لیست تغییرات :
افزایش پهنای باند تمامی پنل های ارزان و معمولی
افزایش مقدار پارک دامنه و ساب دامنه تمام پنل های ارزان
اضافه شدن یک پنل جدید به میزبانی ارزان و یک پنل به میزبانی حرفه ای
امیدواریم مورد پسند مشتریان عزیز واقع شده باشد
موفق باشید __ :53:
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
توسط همین تاپیک یک هاست میزبانی حرفه ای خریداری شد
سرعت لود سایت ، سرعت لود هاست و کنترل پنل عالی و بی نظیر میباشد ( واقعا هارد های ssd فوق العاده هستند )
جناب آقای محمدی شخصی بسیار محترم ، متین و خوش برخورد هستند ، همکاری با ایشان و گروه ایران سرور تجربه بسیار خوبی برای من بود
تشکر فراوان از ایشون دارم ، از تمام دوستان که با نظراتشون باعث شدند که من هم از ایران سرور خرید کنم متشکرم
بدرود
سلام، برای یه سایتی که تازه می خواد راه اندازی بشه و با لطبع تا مدت ها بازدید بالایی نخواهد داشت کدوم سرویس رو پیشنهاد می کنید؟ ورد پرس قراره نصب بشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bigarash
سلام، برای یه سایتی که تازه می خواد راه اندازی بشه و با لطبع تا مدت ها بازدید بالایی نخواهد داشت کدوم سرویس رو پیشنهاد می کنید؟ ورد پرس قراره نصب بشه!
با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز
برای سایتی که تازه قراره راه اندازی بشه و بازدید آن چنانی نداره میزبانی ارزان هم جواب گو هستش دوست من
مقدار فضا هم با توجه به حجم وردپرس میتونید پنل اول یا دوم میزبانی ارزان رو انتخاب کنید ( پنل دوم بیشتر پیشنهاد میشه rvh-2 )
بعد ها میتونید در صورتی که بازدید و مصرف سایت شما بالا رفت به پنل بالاتری در پیکج دیگری ، سرویس هاست رو انتقال بدید .
در ضمن از اینکه به تایپیک ما سر زدین ممنونم .
موفق و پیروز باشید :53:
سلام
عذر میخوام شما سایت های پر بازدید بالای 10 هزار آی پی هم میزبانی میکنید ؟
این رو بگم که در چند هاستینگ که بودم گفتن که سایت من پر مصرف هستش ، خواهشا اگه اینطور سایت ها رو میتونید میزبانی کنید بگید چون ظاهرا وب سایت بنده از مصرف Ram و Cpu بالایی برخوردار هستش
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nohie
سلام
این رو بگم که در چند هاستینگ که بودم گفتن که سایت من پر مصرف هستش ، خواهشا اگه اینطور سایت ها رو میتونید میزبانی کنید بگید چون ظاهرا وب سایت بنده از مصرف Ram و Cpu بالایی برخوردار هستش
با تشکر
با سلام و احترام
در شروع از اینکه به تایپیک ما سر زدین سپاسگذار هستم :53:
در مورد سوالتون ، در صورتی که سایت شما منابع سرور رو به کلی اشغال نکنه بله سایت شما رو میزبانی خواهیم کرد .
نمونه چند سایت پر بازدید بالای 10 هزار ip رو براتون پ.خ کردم ، در صورتی که پلاگین ها و یا قسمت دیگری از سایت شما مشکلی داشته باشه که مصرف سایت شما رو بالا میبره تیم ما به صورت کاملا رایگان وب سایت شما رو بررسی میکنه و مشکل مصرف بالای وب سایت شما رو بر طرف خواهیم کرد
معمولا بیشتر سایت هایی که مصرف بالایی دارند مشکلی در یک قسمت از سایتشون وجود داره که مصرف سایت مورد نظر رو بالا میبره
از طریق واحد پشتیبانی با ما در ارتباط باشید تا مشکلتون رو به امید خدا حل کنیم
موفق و پیروز باشید دوست من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و احترام
در شروع از اینکه به تایپیک ما سر زدین سپاسگذار هستم :53:
در مورد سوالتون ، در صورتی که سایت شما منابع سرور رو به کلی اشغال نکنه بله سایت شما رو میزبانی خواهیم کرد .
نمونه چند سایت پر بازدید بالای 10 هزار ip رو براتون پ.خ کردم ، در صورتی که پلاگین ها و یا قسمت دیگری از سایت شما مشکلی داشته باشه که مصرف سایت شما رو بالا میبره تیم ما به صورت کاملا رایگان وب سایت شما رو بررسی میکنه و مشکل مصرف بالای وب سایت شما رو بر طرف خواهیم کرد
معمولا بیشتر سایت هایی که مصرف بالایی دارند مشکلی در یک قسمت از سایتشون وجود داره که مصرف سایت مورد نظر رو بالا میبره
از طریق واحد پشتیبانی با ما در ارتباط باشید تا مشکلتون رو به امید خدا حل کنیم
موفق و پیروز باشید دوست من
از پاسخ شما بسیار ممنونم
در سایت شما ثبت نام کردم و تیکت جدید باز کردم ممنون میشم پی گیری های لازم رو انجام بدید
انشالله که در تیم هاستینگ شما مشکل ما رو برطرف کنه
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nohie
از پاسخ شما بسیار ممنونم
در سایت شما ثبت نام کردم و تیکت جدید باز کردم ممنون میشم پی گیری های لازم رو انجام بدید
انشالله که در تیم هاستینگ شما مشکل ما رو برطرف کنه
با تشکر
خواهش میکنم دوست من :53:
پاسخ تیکت شما بلافاصله داده شد .
لطفا ادامه مورد رو در تیکت و در سایت انجام بدید ، ممنونم ازتون
موفق و پیروز باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nohie
سلام
با تشکر
با سلام
تشکر میکنم از پشتیبانی خوب ایران سرور . سایت بنده رو کاملا منتقل کردن به سرور پر بازدیدشون و موردی که مصرف سایت من رو خیلی بالا میبرد پیدا کردن و رفع کردن
در حال حاظر سایت بنده با سرعت لود خیلی عالی باز میشه و هیچ مشکلی در زمینه بازدید و منابع سرور ندارم
سپاس فراوان دارم ازشون امیدوارم که همیشه موفق باشند و ما رو هم یاری کنند .
با تشکر :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nohie
با سلام
تشکر میکنم از پشتیبانی خوب ایران سرور . سایت بنده رو کاملا منتقل کردن به سرور پر بازدیدشون و موردی که مصرف سایت من رو خیلی بالا میبرد پیدا کردن و رفع کردن
در حال حاظر سایت بنده با سرعت لود خیلی عالی باز میشه و هیچ مشکلی در زمینه بازدید و منابع سرور ندارم
سپاس فراوان دارم ازشون امیدوارم که همیشه موفق باشند و ما رو هم یاری کنند .
با تشکر :53:
با سلام و احترام
خواهش میکنم دوست عزیز .
بله سایت هایی پر بازدید رو به راحتی در صورتی که به منابع سرور بیش از اندازه فشار وارد نکنن میزبانی میکنیم .
این رو برای اطلاع دوستانی میگم که سایت پر بازدید و یا نسبتا پر بازدیدی دارند و از مصرف بی خود منابع خسته شدند ، اگه مشکلی باشه در پلاگین ها و سیستم محتوای سایت شما در صورت شناسایی رفع خواهد شد و سایت شما بهینه خواهد شد به صورت کاملا رایگان
موفق باشید .