جالبه به خدا !!!!
به عبارتی میشه ساعتی ۱۷۰۰ که به گدا بدی ، ساغتی ۱۷۰۰ نمیره گدایی کنه.
من با ۴ ساعت کار در روز حقوق ۵۰۰ هزار تومان را میگرفتم بدون سغته و چک . بعد شما برای ۱۰ ساعت میگی ۴۵۰ ؟
واقعا خجالت آوره .
نمایش نسخه قابل چاپ
جالبه به خدا !!!!
به عبارتی میشه ساعتی ۱۷۰۰ که به گدا بدی ، ساغتی ۱۷۰۰ نمیره گدایی کنه.
من با ۴ ساعت کار در روز حقوق ۵۰۰ هزار تومان را میگرفتم بدون سغته و چک . بعد شما برای ۱۰ ساعت میگی ۴۵۰ ؟
واقعا خجالت آوره .
با سلام
دوستان به خاطر دارم که برای ساختن خانه
هر کارگر ساعتی بین 20 تا 50 تومان می گرفت
بعدش یه کسی که حداقل 1 ماه از عمرشو گذاشته برای یادگیری این مسایل تخصصی 450 تومان؟
از ادمین های گرامی برای بی احترامی به کار و شخصیت آدم ها درخواست می شه تایپیک رو از دم ببندند
در ضمن
سفته به معنی ***ی هست
الان شما به خاطر حقوق 2 میل یه ضمانتی هم می گیری تا بدی
برای 450 هزار تومان باید احتمالا؟
اصلا با عقل جور در نمیاد
الان یه متخصص هاست و امنیت و 0......
توی وزارت بهداشت
می شناسم روزی 2 3 بار سایت رو چک می کنه ماهی 5 میلیون حقوقشه بعدش شما ؟
حقوق خیلی کم. با شرایط درخواستتیتون.:|
آخه شما باید سفته بدید نه ما ;))
امیداورم با این حقوق یکی را پیدا کنید
دلیل گرفتن این همه سفته چیه؟ مگه مشتری پران داری کهضمانت میخوای که مشتری ات نپره ؟
حضوری باشه که معلومه کسی نمیاد همه هم با ریموت کار میکنند 450 پول اینترنتش هم نیست با سفته چیو میخوای ضمانت کنه؟:62:
انتقال دستی و اتوماتیک هاست کاری ندارد به مشتری 2 ساعت بفهمانی مشکل کارش چیه ؟ جلل خالق گیر یک مشتری زبان نفهمم بیفتی خدا به داد برسه :104:
ولی اسکن مدارک جالب انگیز است
کارت نه حضوری است نه ریموت :ی
این بنده خدا حالا تازه کاره احتمالا ، اذیتش نکنمید دوستان :)
ولی خب زوره بخدا ، بجای اینکه شما تضمین کنید که حقوقی درکار هست ، میاید میگید قبض تلفن + کارت ملی + شناسنامه + سفته
واقعا شما خودت بودی قبول میکردی ؟ ؟
شما دارید تموم اطلاعات بنده خدارو میگیرید + 5 میلیون سفته اونوقت نهیچ نشانی از خود شما در کار نیست که اتصلا کارتون شرکتی هست یا خیر اصلا شرکتی درکار هست خارج از نت یا خیر.
دوست عزیز اینجا همه وبمستر های با سابقه ای هستند حداقل رعایت کنید .
چیزی در تاپیک قرار دهید که با عقل جور در آید .
موفق باشید.
سفته رو برا چی نیاز داری آخه ؟ مثلا می خوان چی کار کنند با دسترسی که شما میدید آخه:))
یه وقت برای نهار هم می ذاشتی :d از 9 صبح تا 7 بعدازظهر ... خیلی تخفیف دادین 450 تومن مقطوع