پاسخ : مشورت بسيار مهم در مورد انتخاب بهترين و سبك ترين آنتي ويروس رايگان !
درود
اصولا اینجا هر کسی تجربه ی شخصیشو میگه ولی کسی متاسفانه سند رسمی نمیده برای حرفایی که میزنه...
من چیز خاصی نمیگم
خودتون ببنیید و قضاوت کنید:
AV-Comparatives - Independent Tests of Anti-Virus Software - Real World Protection Test Overview
ارادتمند شما
هادی امیری
درود خسته نباشید بنده 2 سال هست رفتم طرف نورتون واقعا عالی هست ! هیچ چیزی کم نداره !
شاید این تاپیک هم برای انتخاب شما مناسب باشد
http://www.webhostingtalk.ir/f43/106198/
من زمانی نورتون استفاده می کردم سیستم ویروسی شد ! بعد مک آفی استفاده کردم که خدا رو شکر مک آفی ایران رو تحریم کرد و دیگه نشد آپدیتش کنم رفتم سراغ کاسپراسکای و از اون زمان که سراغ کاسپراسکای رفتم تا این لحظه سیستم در سلامت کامل هست و از ویروسی خبری نیست و مدام آپدیت میشه . سرعت سیستم هم کم نمی کنه و کلا سرش به کار خودش هست :دی
رایگان ؟ 2-3 گزینه بیشتر نداری : میکروسافت - آویرا و ...
نود32 و کسپرسکی و ترند میکرو و سیمنتک و اینا پولیه . اونایی که میگی رایگان و اسمشون ایناست بهش میگن fake av یعنی نسخه جعلی و تقلبی .
اول که کسپرسکی پیشنهاد نمیشه . شرکتش رسمآ کلاهبرداره .
خلاصه بگم . برو سراغ 1- گارانتی معتبر 2- برند معتبر آنتی ویروس
من از MCAfee ٍٍEnterprise 8.8 استفاده میکنم و راضی هستم. فایل آپدیتش رو چون وقت یکبار میتونین از سایتش دانلود کنید.
دوستان یک توضیحی در مورد آنتی ویروس بدوم
دوستان بستگی به سیستمشان آنتی ویروس را انتخاب کنند
برای سیستم های قدیمی نود32
برای سیستم های جدید بستگی به اینکه با کدام آنتی ویروس راحت باشید استفاده کنید
یک چیزی هم بگم به همه دوستان
الان در سیستم آنتی ویروس وجود ندارد فقط یک فایروال 2005 مال 9 سال پیش هست
بیشترین مشکل از فلش هائی آلوده که به کامپیوتر متصل میکنید هست که ویروس به سیستم شما منتقل میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
قابل توجه کسانی که نود نصب می کنند 90 % کامپیوتر های ویروسی تو ایران انتی ویروس نود32 روشون نصب هست l-)
دوست عزیز :) ... شما دو نکته رو فراموش کردید عنوان کنید.
1 - از اون 90% که شما می فرمایید، 99.99% آنتی ویروس ESET نسخه 3 استفاده می کنند. ESET در نسخه های 4 به قبل واقعا فاجعه بود. اما نسخه های 4، 5، 6 و 7 بسیار بهبود پیدا کرده و شخصا 3 سال هست که هم در شرکت هم منزل استفاده می کنم و هیچ وقت سیستم آلوده نشده. البته همیشه به روز هست.
2 - آنتی ویروسی که به روزرسانی نشه تقریبا امنیت خاصی رو مهیا نمیکنه. سیستم هایی که شما اشاره کردید تقریبا به روزرسانی انجام نمیشه. چون دسترسی به اینترنت ندارند.
در هر صورت وب سایت av-comparatives.org برترین آنتی ویروس ها رو زده...
دوستانی که می فرمایند McAfee این آنتی ویروس کلا از رده خارج هست. چون حتی جرئت شرکت در تست ها رو ندارد.
سیستم هایی که به دلیل عدم نیاز به فعال سازی McAfee نسخه Enterprise نصب می کنند، اکثرا آلوده به ویروس هستند. این مورد فقط با حذف مک آفی و نصب آنتی ویروس دیگه کاملا مشخص میشه.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
دوست عزیز :) ... شما دو نکته رو فراموش کردید عنوان کنید.
1 - از اون 90% که شما می فرمایید، 99.99% آنتی ویروس ESET نسخه 3 استفاده می کنند. ESET در نسخه های 4 به قبل واقعا فاجعه بود. اما نسخه های 4، 5، 6 و 7 بسیار بهبود پیدا کرده و شخصا 3 سال هست که هم در شرکت هم منزل استفاده می کنم و هیچ وقت سیستم آلوده نشده. البته همیشه به روز هست.
2 - آنتی ویروسی که به روزرسانی نشه تقریبا امنیت خاصی رو مهیا نمیکنه. سیستم هایی که شما اشاره کردید تقریبا به روزرسانی انجام نمیشه. چون دسترسی به اینترنت ندارند.
در هر صورت وب سایت av-comparatives.org برترین آنتی ویروس ها رو زده...
دوستانی که می فرمایند McAfee این آنتی ویروس کلا از رده خارج هست. چون حتی جرئت شرکت در تست ها رو ندارد.
سیستم هایی که به دلیل عدم نیاز به فعال سازی McAfee نسخه Enterprise نصب می کنند، اکثرا آلوده به ویروس هستند. این مورد فقط با حذف مک آفی و نصب آنتی ویروس دیگه کاملا مشخص میشه.
موفق باشید.
نود32 فقط ی فروشنده معتبر تو ایران داره ظاهرآ : nod32.ir
مکافی چند هفته ای میشه ظاهرآ رجیستر و آپدیتش رو روی ایران باز کرده ولی هنوز فروشنده معتبر نداره .
وب سایت Av-Comparatives هم سایت معتبری نیست .
لینک زیر رو لطفآ بخونید :
لینک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsafari
نود32 فقط ی فروشنده معتبر تو ایران داره ظاهرآ : nod32.ir
مکافی چند هفته ای میشه ظاهرآ رجیستر و آپدیتش رو روی ایران باز کرده ولی هنوز فروشنده معتبر نداره .
وب سایت Av-Comparatives هم سایت معتبری نیست .
لینک زیر رو لطفآ بخونید :
لینک
تمامی ریسلرهای eset در ایران هیچ کدوم رسمی نیستند به به دلیل تحریم و همگی 99% یک کد رو به چندین نفر میفروشن....همگی رو تست کردیم.
خیلی ها هم که آب پاکی رو ریختن رو دست همه و آپدیت سرور رو در فایل نصبی تغییر دادن و به اسم آنتی ویروس اورجینال میفروشن :|