پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان بر روی سرور های 6 هسته ای|پورت قدرتمند|کیفیتی بی نظیر|
امکان تعویض سیستم عامل هم توسط خود کاربر وجود داره؟
تورنت آزاده؟
اگه جواب ۲ سوال فوق مثبته، شماره حساب (ترجیحا بانک ملت یا صادرات) بدین همین الآن یدونه رم ۱ با هارد ۶۰ میخوام
ضمنا در آینده برای افزایش هارد هزینه چطوره؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان بر روی سرور های 6 هسته ای|پورت قدرتمند|کیفیتی بی نظیر|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamBox
امکان تعویض سیستم عامل هم توسط خود کاربر وجود داره؟
تورنت آزاده؟
اگه جواب ۲ سوال فوق مثبته، شماره حساب (ترجیحا بانک ملت یا صادرات) بدین همین الآن یدونه رم ۱ با هارد ۶۰ میخوام
ضمنا در آینده برای افزایش هارد هزینه چطوره؟
بله. برای تعویض تیکت باید بدید تا ایزو مربوطه مونت بشه و بعد نصب کنید.
تورنت هم آزاد هست.
سایت پرداخت انلاین دارد.
درصورتی که نمی تونید انلاین پرداخت کنید، بر روی فاکتور ایجاد شده، شماره کارت و حساب درج شده که میتونید از اونها استفاده کنید و یا تیکت ارسال نمایید.
باتشکر
حله . من یدونه سرور رم ۱ گیگ فعلا با همون ۶۰ گیگ هارد (مطابق گفته خودتون تا ۲۰ گیگ اضافه رایگانه) و با سیستم عامل دبیان میخوام.
سرور خام بهم بدین و ایزوی دبیان (نتاسنیتال ورژن 7 هم کفایت میکنه و نیازی به ایزوی ۷۰۰ مگی نیست) رو ماونت کنین
از لحظه پرداخت چقدر زمان میبره تا تحویل بدین؟
برای من vnc بهتر از vmware هست چون ویندوز ندارم و برای vmware مجبور بودم برم سراغ کامپیوتر ویندوزی و به کنسول لاگین کنم که با vnc دیگه از شر اون خلاص میشم.
بعد از اقدام به خرید توی وبسایتتون هم با این ارور مواجه میشم:
کد:
$smtp_debug='true'; $api_access_key = "Azizi";
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamBox
بعد از اقدام به خرید توی وبسایتتون هم با این ارور مواجه میشم:
کد:
$smtp_debug='true'; $api_access_key = "Azizi";
الان برای تست خودم سفارش ثبت کردم و مشکلی نبود.
کجا اون پیام رو مشاهده میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamBox
حله . من یدونه سرور رم ۱ گیگ فعلا با همون ۶۰ گیگ هارد (مطابق گفته خودتون تا ۲۰ گیگ اضافه رایگانه) و با سیستم عامل دبیان میخوام.
سرور خام بهم بدین و ایزوی دبیان (نتاسنیتال ورژن 7 هم کفایت میکنه و نیازی به ایزوی ۷۰۰ مگی نیست) رو ماونت کنین
از لحظه پرداخت چقدر زمان میبره تا تحویل بدین؟
برای من vnc بهتر از vmware هست چون ویندوز ندارم و برای vmware مجبور بودم برم سراغ کامپیوتر ویندوزی و به کنسول لاگین کنم که با vnc دیگه از شر اون خلاص میشم.
نهایتا تا هر شب تحویل داده ميشه.
فعلا vncگاهی اوقات وصل ميشه، گاهی اوقات خیر.
بهتون یا کنسول داده ميشه یا وی آن سی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
الان برای تست خودم سفارش ثبت کردم و مشکلی نبود.
کجا اون پیام رو مشاهده میکنید؟
نهایتا تا هر شب تحویل داده ميشه.
فعلا vncگاهی اوقات وصل ميشه، گاهی اوقات خیر.
بهتون یا کنسول داده ميشه یا وی آن سی.
بعد از مرحله مرتبط با دامین میاد
توی این لینک:
کد:
http://www.adenaweb.net/cart.php?a=add&pid=30
تست انجام شد و مشکلی نبود.
به هر حال کد مربوطه حذف شد.
تست کنید.
اگر مشکلی بود عکس بگیرید و بدید لطفا.
ممنون مشکل حل شد
شماره سفارش: 6644418588
ممنون میشم زودتر تحویل بدین. باتوجه باینکه نیاز به هیچ کانفیگی نداره و حتی اگه بنظرتون برای نصب خود os هم طول میکشه، برای iso دبیان wheezy رو ماونت کنین خودم نصب میکنم.
ضمنا همونطور که بالاتر گفتم، ممنون میشم بجای ۴۰، مقدار ۶۰ گیگ هارد اختصاص بدین.
هنوز قیمت هارد اضافه رو هم نگفتین بهم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamBox
ممنون مشکل حل شد
شماره سفارش: 6644418588
ممنون میشم زودتر تحویل بدین. باتوجه باینکه نیاز به هیچ کانفیگی نداره و حتی اگه بنظرتون برای نصب خود os هم طول میکشه، برای iso دبیان wheezy رو ماونت کنین خودم نصب میکنم.
ضمنا همونطور که بالاتر گفتم، ممنون میشم بجای ۴۰، مقدار ۶۰ گیگ هارد اختصاص بدین.
هنوز قیمت هارد اضافه رو هم نگفتین بهم.
هر 100 گیگ هارد اضافه 10ت هست.
تا آخر شب تحویل داده ميشه.
به نوبت سفارشات هست تحویل.
سفارشات تمامی دوستان تحویل داده شد.
ارادتمند :53: