بکاب تون چی هست
اگه فول بکاب سیپنل هست اول اکانتی که ساختی رپاک کنید از whm
بعد از طریق wget بکاب رو داخل سرور تو روت یا هم دانلود کنید بعد از داخل whm ریستور کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
بکاب تون چی هست
اگه فول بکاب سیپنل هست اول اکانتی که ساختی رپاک کنید از whm
بعد از طریق wget بکاب رو داخل سرور تو روت یا هم دانلود کنید بعد از داخل whm ریستور کنید
بک آپ رو مسئولای پارس وی پی اس دادن ، فول بک آپ هست.
اوکی همین کار رو میکنم فقط از داخل whm یوزر میخواد واسه ری استور شدن ، اونجا یوزر بک آپ رو بنویسم درسته ؟
یک سوال جدا از این مباحث :
بنده میخواستم از طریق سرور ویندوزم بک آپ را روی روت ـه اکانت آپلود کنم اما وقتی میزنم صفحه لاگین به cpanel بیاد صفحه سفید میاد و پیام server not found رو بالاش مینویسه در حالی که همون صفحه لاگین رو توی کامپیوتر خودم میزنم بدون مشکل بالا میاره !
باید یوزر بکاب رو که با اون وارد سیپنلش میشدین بزنیدنقل قول:
اوکی همین کار رو میکنم فقط از داخل whm یوزر میخواد واسه ری استور شدن ، اونجا یوزر بک آپ رو بنویسم درسته ؟
متوجه نشدمنقل قول:
بنده میخواستم از طریق سرور ویندوزم بک آپ را روی روت ـه اکانت آپلود کنم اما وقتی میزنم صفحه لاگین به cpanel بیاد صفحه سفید میاد و پیام server not found رو بالاش مینویسه در حالی که همون صفحه لاگین رو توی کامپیوتر خودم میزنم بدون مشکل بالا میاره !
منظورم اینه وقتی از طریق سرور مجازی ویندوز میخوام وارد cpanel بشم ارورر میده میگه server not found اما در حالت عادی روی کامپیوتر شخصی خودم راحت وارد cpanel میشه !
البته روی سرور مجازی ویندوز وارد whm میشه !
مرسی عزیز با راهنمایی های جناب sarv-it مشکل اولیه ام حل شد
ممکنه ای پی اون سرور از فایروال whm بن شده بای همین ننمیتونید سرورهاستینگ ببینیدنقل قول:
منظورم اینه وقتی از طریق سرور مجازی ویندوز میخوام وارد cpanel بشم ارورر میده میگه server not found اما در حالت عادی روی کامپیوتر شخصی خودم راحت وارد cpanel میشه !
به هیچ یک از موارد بالا زیاد مرتبط نیست . اگر مورد به همین راحتی بود حتما بهتون اینجا کمک میکردم حلش کنید . ولی چون پیدا کردن فایلی که یوزر شما همچنان توش هستش دقیقا یادم نیست ولی قابل برطرف شدن هستش .
خودتون تلاش کنید تا مشکل رو بر طرف کنید ولی اگه نتونستید با دریافت 20 ت میتونم مشکل رو رف و برطرف کنم . اول حل میکنم بعد هزینه رو میتونید واریز کنید
درود آی پیتون بلاک شده 90 درصد !
با قند شکن تست کردید ببینید باز میشه یا نه ؟
اگر باز میشه که برید تو فایروال و آی پی خودتون رو از بلاک خارج کنید