پاسخ : پیشنهاد ویژه سرور پردازان | شروع از ماهانه 8000 تومان | کیفیت واقعی در مقابل هزینه پایین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1406
جالبه! من که یه خرید کردم ولی هنوز معلقه !
تمامی سفارشات تحویل داده شدند دوست عزیز . لطفا نظرتان را در مورد سرویس خریداری شده اعلام نمایید . با تشکر
پاسخ : پیشنهاد ویژه سرور پردازان | شروع از ماهانه 8000 تومان | کیفیت واقعی در مقابل هزینه پایین
سفارشات جدید تا این لحظه مجدد تحویل داده شد . دوستان فقط خرید میکنند نظر نمیدن :) منتظر نظرات شما هستیم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
سفارشات جدید تا این لحظه مجدد تحویل داده شد . دوستان فقط خرید میکنند نظر نمیدن :) منتظر نظرات شما هستیم...
با عرض سلام.
پوزش میخوام که در تاپیکتون مطرح میکنم، چون فرموده بودید مدتی فعالیت نداشتید عرض میکنم.
هرگونه تایید و انتقاد از فروشنده در تاپیک های فروش ممنوع است و پست هاشون پاک میشه و در صورت تکرار چه فروشنده چه کاربر یوزرشون بن میشه.
قصدم اطلاع رسانی یود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
با عرض سلام.
پوزش میخوام که در تاپیکتون مطرح میکنم، چون فرموده بودید مئتی فعالیت نداشتید عرض میکنم.
هرگونه تایید و انتقاد فروشنده در تاپیک های فروش ممنوع است و پست هاشون پاک میشه و در صورت تکرار چه فروشنده چه کاربر یوزرشون بن میشه.
قصدم اطلاع رسانی یود.
ممنون از اطلاع رسانی ، متاسفانه از قوانین جدید انجمن اطلاعی نداشتم! تشکر میکنم
قیمت تمدید چه مقدار هست. این تخفیف برای چند ماه اعمال میشه؟ پنل ریبوت، نصب مجدد سیستم عامل و... داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
قیمت تمدید چه مقدار هست. این تخفیف برای چند ماه اعمال میشه؟ پنل ریبوت، نصب مجدد سیستم عامل و... داره؟
تا 3 ماه آینده ثابت و پس از آن 20 درصد افزایش که ناچیز میباشد .
پنل ریبوت دارد . نصب مجدد باید با پشتیبانی هماهنگ شود تا انجام بگیرد .
سلام دسترسی وی ام داده میشه؟
من دو تا هاست از شما داشتم دان شد همون سری قبلی که جمع کردین رفتین حالا جبران خسارت کنید
انشاالله که این سری یهو جمع نمیکنین برید دوباره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sasanbes
سلام دسترسی وی ام داده میشه؟
با سلام
با هزینه 5 تومان برای 1 بار فعال میشه .