پاسخ : کاهش تدریجی سرعت اینترنت!!!!
این ایراد زیاد جدی نیست و بستگی به dslamتعبیه شده درمخابرات داره و آخرای عمرش هست.
و کاریش نمیشه کرد تا dslamقدیمی با جدید تعویض شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کرمان هاست
این ایراد زیاد جدی نیست و بستگی به dslamتعبیه شده درمخابرات داره و آخرای عمرش هست.
و کاریش نمیشه کرد تا dslamقدیمی با جدید تعویض شود
درسته ولی اگر تماس بگیرند و بگن که لاین سرویس رو عوض بکنند
معمولا درست میشه این مشکل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
درسته ولی اگر تماس بگیرند و بگن که لاین سرویس رو عوض بکنند
معمولا درست میشه این مشکل
فکر کن اونها هم بگن چشم :) یک درصد هم با عوض کردن پورت حل نمیشه چون دی اسلم نمیتونه خوب روتینگ کنه روی کل پورت ا واین ایراد پیش میاد
و این اتفاق تصادفی برای بعضی پورت ها اتقاق می افهت و پورت یا بقول شما لاین خراب نشده تا موقعی که دی اسلم کار کنه و سرویس دهنده اونی باشه الان هست
مشکل وجود داره و تازه خیلی بندرت پیش میاد ما این مشکل رو داشتیم امیدوارم اگاه شده باشین دوست گرامی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کرمان هاست
فکر کن اونها هم بگن چشم :) یک درصد هم با عوض کردن پورت حل نمیشه چون دی اسلم نمیتونه خوب روتینگ کنه روی کل پورت ا واین ایراد پیش میاد
و این اتفاق تصادفی برای بعضی پورت ها اتقاق می افهت و پورت یا بقول شما لاین خراب نشده تا موقعی که دی اسلم کار کنه و سرویس دهنده اونی باشه الان هست
مشکل وجود داره و تازه خیلی بندرت پیش میاد ما این مشکل رو داشتیم امیدوارم اگاه شده باشین دوست گرامی
عزیز این سرویس فقط در سرویس مخابرات پیش نمیاد
برای ما هم پیش اومده
برای رفع این مشکل معمولا اول تنظیمات مودم رو اکی میکنند بچه ها و حل میشه
اگر حل نشد لاین سرویس رو عوض میکنیم
البته بگم شاید مرکز مخابراتی این دوستمون فقط یک لاین اینترنت مخابرات قرار داده
اگر یک لاین باشه کاری نمیشه کرد
ولی اگر لاین متعدد داشته باشه میتونه لاین زوج رو فرد یا اگر فرد بود زوج بکنه
که این مشکل حل بشه
البته شرکت مخابرات نمیدونم این سرویس ها رو به مشتری میده یا نه
ولی در کل با این کار مشکل حل میشه
چون خیلی این کار تست شده در مراکز مخابراتی مختلف که سرویس میدیم و مشکل حل شده برای کاربر
برای بنده هم اینطور هست
بعضی موقع ها هم قطع میشه
سلام.
برای من هم گاهی مواقع سرعت اینترنت کم میشه.و گاهی اوقات زیاد میشه.!.
فکر کنم اگه خط اشتراک را کم کنی سرعت بالا تر بره.!.یعنی مثلا اگه خط اشتراکت ده نفرست بکنش یک نفره.که فقط خودت روی اون خط اشتراک باشی.!(قیمتش بیشتره.)
فکر کنم خط اشتراک اینجوری باشه که اگه ده نفره باشه به جز خود آدم نه نفر دیگه هم روی این خط هستند خب یعنی اینکه اونها هم دارند استفاده میکنند.
خط اشتراک یک چیزش مثل سرور میمونه.اگه روی یک سرور یک سایت باشه سرعت بارگزاری سایت بالا تره ولی اگه صد تا سایت روی یک سرور باشه سرعت بارگزاری سایت کم تر است.خط اشتراک هم همینجوریه.
با تشکر.
یک عاملش همینضریب اشتراک هستش ولی نه درحدی که باعث بشه گاها قطعی پیش بیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rmz
سلام.
برای من هم گاهی مواقع سرعت اینترنت کم میشه.و گاهی اوقات زیاد میشه.!.
فکر کنم اگه خط اشتراک را کم کنی سرعت بالا تر بره.!.یعنی مثلا اگه خط اشتراکت ده نفرست بکنش یک نفره.که فقط خودت روی اون خط اشتراک باشی.!(قیمتش بیشتره.)
فکر کنم خط اشتراک اینجوری باشه که اگه ده نفره باشه به جز خود آدم نه نفر دیگه هم روی این خط هستند خب یعنی اینکه اونها هم دارند استفاده میکنند.
خط اشتراک یک چیزش مثل سرور میمونه.اگه روی یک سرور یک سایت باشه سرعت بارگزاری سایت بالا تره ولی اگه صد تا سایت روی یک سرور باشه سرعت بارگزاری سایت کم تر است.خط اشتراک هم همینجوریه.
با تشکر.
مخابرات هم این سرویس رو میده؟
یعنی میشه خط اشراک یه نفره ازش گرفت یا کلاً مثل باقی سرویس هاش دیگه بعد از گرفتن نمیتونی کاریش کنی؟
-
بهترین سرعت از بین تمامی سرعت های نت مخابرات چه سرعتیه که مشکل زیادی واسه آدم درست نکنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KamiLook
مخابرات هم این سرویس رو میده؟
یعنی میشه خط اشراک یه نفره ازش گرفت یا کلاً مثل باقی سرویس هاش دیگه بعد از گرفتن نمیتونی کاریش کنی؟
-
بهترین سرعت از بین تمامی سرعت های نت مخابرات چه سرعتیه که مشکل زیادی واسه آدم درست نکنه؟
سلام.
نمی دونم مخابرات هم این سرویس را میده یا نه.(ولی اگه بده خودم اولین نفری هستم که این امکان را سفارش میدم.!!.)
من خودم یک مگابایت دارم از مخاربرات.سرعتش خوبه.اگه این خط اشتراک هم بشه کم ترش کرد که دیگه عالی میشه.قبلا 256 کیلوبایت داشتم اونم سرعتش خوب بود ولی این چند وقته سرعتش خیلی اومده بود پایین و من هم به سرعت بیشتری نیاز داشتم برای همین ارتقاء دادم به یک مگابایت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rmz
سلام.
نمی دونم مخابرات هم این سرویس را میده یا نه.(ولی اگه بده خودم اولین نفری هستم که این امکان را سفارش میدم.!!.)
من خودم یک مگابایت دارم از مخاربرات.سرعتش خوبه.اگه این خط اشتراک هم بشه کم ترش کرد که دیگه عالی میشه.قبلا 256 کیلوبایت داشتم اونم سرعتش خوب بود ولی این چند وقته سرعتش خیلی اومده بود پایین و من هم به سرعت بیشتری نیاز داشتم برای همین ارتقاء دادم به یک مگابایت.
سلام
ببینم مگه 1 مگابایت هم مخابرات میده؟ تا اونجایی که بنده اطلاع دارم مخابرات تا 256 کیلوبایت بیشتر نمیده