عجب ! شک نکنید چی بود دیگه ؟ هزینه چی بود دیگه ؟ کجاش گرونه ؟
با چند تا ریجستر کار کردید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
همه این لیست بعلاوه enom و onlinenic و godaddy خوب هستند.
نسبت قیمت به امکانات در directi از همه بهتر است.
من در enom،tucows،onlinenic و directi دامین دارم.
directiها را از whois.com گرفتم و کنترل پنل خیلی کاملی برای کار با dns دارم و به همین دلیل گرایش بیشتری به این گزینه دارم.
من كه تعصبي ندارم همه خوبي و بدي دارند نيم دات كام با برداشتن Private Whois رايگان با اينكه بازم با كوپن رايگانه حتما افت زيادي ميكنه توي اين سه تا توكاووز از همه قوي تره نيم و دايركتي مشكل هاي جك دارند
مشکل اینه من تا وقتی سوار پراید شدم ، همیشه می گم پراید بهترین ماشین دنیاست!
میشه بگید با چه معیاری گفتید Directi بهتره ؟
فقط به خاطر عدم تحریم ؟ :71:نقل قول:
Directi
amiri113CMSTalkeParsData.NethelloIranianServeriran webworkJ4vadPersianDOTVahidvahidxiWoshka
tucows و directi. directi امکانات اضافی رایگان میده. tucows هم که امکانات مناسب رو داره + اینکه از تحریم هم واهمه ای نخواهید داشت.
زیاد شکه نشید دوست من آنچنان هم تعجب بر انگیز نبود که چشمتان را گرد کرده اید... ، هزینه ثبت دامنه در آنلاین نیک ارزان تر است ؛ بنده با DirectI -OnlineNic -نقل قول:
عجب ! شک نکنید چی بود دیگه ؟ هزینه چی بود دیگه ؟ کجاش گرونه ؟
با چند تا ریجستر کار کردید ؟
Namecheap - (سابق) EST
کار کرده ام ، و هیچ کدام مطمئن تر از DirectI نبود ؛ با هر کدام به دلیلی به مشکل خورده ام ، خوب می دانید که یک کاربر چیزی جز امنیت دامنه خود نمی خواهد .
موفق باشید .
دوستان چند جا به امنیت ثبت کننده ها اشاره کردند
این امنیت یعنی چی ؟
وقتی دامنه ای ثبت میشه توی پنل هست و فقط خودمون به پنل دسترسی داریم (به غیر از کسی که از اون نمایندگی گرفتیم و اشخاصی از این قبیل )
اگه منظور اینه که یه شخص هکر یا مخرب بیاد وارد پنل دامنه بشه و دامنه را واسه خودش اتقال بده ، که چرا بیاد سراغ ما ؟!!!
مگه دامنه با ارزش تر نیست
یا اصلا انقدر کشکی هست که یه شرکت ثبت کننده دامنه متوجه نفوذ به سیستم نشده؟؟؟