اگر همچین سرویس هایی میخواید بدید قطعا ادم های معمولی خرید نمیکنند ولی شرکت هایی هستند که اینقدر هزینه کنندنقل قول:
فکر کنید این vpsماهانه 90 الی 100 تومان باشد آیا باز هم به نظر شما بازار ایران کشش چنین قیمتی را ندارد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر همچین سرویس هایی میخواید بدید قطعا ادم های معمولی خرید نمیکنند ولی شرکت هایی هستند که اینقدر هزینه کنندنقل قول:
فکر کنید این vpsماهانه 90 الی 100 تومان باشد آیا باز هم به نظر شما بازار ایران کشش چنین قیمتی را ندارد؟
بنظر من این یعنی یک سرور مجازی ( 15 الی 50 ) + منیج ( 50 الی 250 )
من این VPS رو برات 30 تومان می تونم بدم 1
و برای پشتیبانی از سیستم Ticket و ایمیل و تلفن می تونید استفاده کنید ، اما تایم خاصی داره ، ساعت 8 تا 12 و 2 تا 12 شب
کمتر از 20 دقیقه هم به تیکت ها جواب داده میشه
اگر خواستید پیغام خصوصی کنید
ببخشید این کجاش شد full managed؟ شما که خودتون دارید می گید "اما تایم خاصی داره ، ساعت 8 تا 12 و 2 تا 12 شب" این خودش یعنی اینکه full managed نیست مثلا اگر ساعت 3 شب VPS داون شد یا DDOS Attach شد بهش باید منتظر بماند تا ساعتی که در بازه کاری شما باشد؟ این کلمه full managed یعنی یک تیم نیاز دارد که حداقل شامل 3 نفر باشد که 8 ساعت به 8 ساعت شیفت کاریشون عوض شود. حالا قیمت full managed بدهید.
تایید میشه ؛ دوستان به خدا مجبور نیستید که ! ، اگر واقعا سرویسی را ندارید سعی کنید پستی ندهید و قیمتی را به کسی عرضه نکنید که از پسش بر نمیاید ؛ حالا این دوستمون که کلا سرویس Full managed رو قیمت ندادند و نداشتند ، اما بعضا مشاهده می کنم دوستانی سرویسی رو ندارند اما از هر جایی که شده جور می کنند که اون مشتری رو برای خودشون کنند ! به خدا ارزش نداره اگر تخصصی در زمینه درخواست شده ندارید به راحتی از کنارش بگذرید چرا که روزی دست خداست چه این مشتری مال شما بشه چه نشه کسی بی مشتری نمی مونه ... (ارجاع با انتهای امضا ، لطفا انتهای امضای بنده را بخوانید)نقل قول:
ببخشید این کجاش شد full managed؟ شما که خودتون دارید می گید "اما تایم خاصی داره ، ساعت 8 تا 12 و 2 تا 12 شب" این خودش یعنی اینکه full managed نیست مثلا اگر ساعت 3 شب VPS داون شد یا DDOS Attach شد بهش باید منتظر بماند تا ساعتی که در بازه کاری شما باشد؟ این کلمه full managed یعنی یک تیم نیاز دارد که حداقل شامل 3 نفر باشد که 8 ساعت به 8 ساعت شیفت کاریشون عوض شود. حالا قیمت full managed بدهید.
موفق باشید .
برای دی داس سیستم هایی هست که خودکار سرور رو ری استارت کنند !
اصلا تو باغ نیستی عمو
کسی نخواست بخره نخواست بفروشه دارند قیمت رو پیش بینی میکنند
اصلا هیچی نخوندی چی اسپم میزنی؟
شما بیا برو اون بده کاری 100 هزار تومن که به من داری صاف کن بعد بیا تو فروم
راه دور که نمیریم شما وقتی سره من کلاه گذاشتی چه شکلی میخوای همچین وی پی اسی بدی؟
ادم به این پوروگی ندیده بودم
بیخود نیست میگند wht داره میشه اجتماع کلاه بردار ها
براي مديريت معمولا سقف ساعت در ماه هم در نظر مي گيرند.
مثلا ماهانه حداكثر 30 ساعت روزانه حداكثر 3 ساعت.
يا ماهانه حداكثر 100 ساعت روزانه حداكثر 10 ساعت.
و ...
در اين حالت شما به مدير سرور هزينه مي ديد تا روزانه اين زمان رو بصورت گارانتي شده در اختيار شما قرار بده.
در مورد مانيتورينگ حق با شما هست كه بايد لحظه اي اقدام بشه ولي حذف اكانت چيزي نيست كه لازم باشه ساعت 3 نصف شب انجام بشه.
پشتيباني 24 ساعته كه نميشه با يه نفر يا دو نفر صورت بگيره!
شاید لازم نباشد اما باید برای full managed بودن این سطح پشتیبانی باشد.برای مثال من دیتا سنتری را می شناسم که روی سرور های اختصاصی چنین پشتیبانی می دهد و ساعتی هم هزینه نمی گیرد. اما چون قصد تبلیغ ندارم نام نبردم اما در پیغام خصوصی برای یکی از دوستان اسم دیتاسنتر را ارسال کردم. در نهایت هدف من این است که قیمتی برای این VPS به دست بیاورم و بدانم بازار آن به نظر شما چطور است؟ سرور اختصاصی با چنین امکانی چی؟