پاسخ : سوال در مورد لایت اسپید?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
لایت اسپید مناسبه ///
بازدیدتون بالاست ؟
فروشنده هایی هستند که لایسنس رو میفروشند .. /
بله بازدید بالاست
بنده یه سرور اختصاصی دارم میخوام یه وی پی اس قوی توش بسازم و کنترل پنل دایرکت ادمین نصب کنم و همچنین لایت اسپید و میخوام تو این وی پی اس 4 تا سایت با هاست جدا گونه و با آِی پی اختصاصی راه بندازم.
شما نظرتون چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha_2011
بله بازدید بالاست
بنده یه سرور اختصاصی دارم میخوام یه وی پی اس قوی توش بسازم و کنترل پنل دایرکت ادمین نصب کنم و همچنین لایت اسپید و میخوام تو این وی پی اس 4 تا سایت با هاست جدا گونه و با آِی پی اختصاصی راه بندازم.
شما نظرتون چیه؟
بله خوبه
البته اگر از کرنل خود لینوکس centos استفاده میکردید خیلی بهتر بود ( یعنی کلا روی همون سرور اختصاصی هاستینگ رو ران میکردید نه روی وی پی اس )
خب البته اینم مشکلات خودشو داره از جمله بالارفتن هزینه و ... :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
بله خوبه
البته اگر از کرنل خود لینوکس centos استفاده میکردید خیلی بهتر بود ( یعنی کلا روی همون سرور اختصاصی هاستینگ رو ران میکردید نه روی وی پی اس )
خب البته اینم مشکلات خودشو داره از جمله بالارفتن هزینه و ... :دی
آخه چون سرور قوی هست باید برای کار های دیگه ای هم استفاده کنم ب خاطر همین مجبورم یه وی پی اس قوی برای هاستینگ اوکی کنم.
ولی یه سوال
مگه نمیشه یه لایسنس دایرکت ادمین بگیریم بعد مثل سی پنل هاست اشتراکی بسازیم و بعد آِی پی اختصاصی به هر کدام از هاست ها اختصاص بدیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha_2011
آخه چون سرور قوی هست باید برای کار های دیگه ای هم استفاده کنم ب خاطر همین مجبورم یه وی پی اس قوی برای هاستینگ اوکی کنم.
ولی یه سوال
مگه نمیشه یه لایسنس دایرکت ادمین بگیریم بعد مثل سی پنل هاست اشتراکی بسازیم و بعد آِی پی اختصاصی به هر کدام از هاست ها اختصاص بدیم؟
چرا میشه ! خب ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
چرا میشه ! خب ؟
خوب چرا میگید هزینه بالا میره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha_2011
خوب چرا میگید هزینه بالا میره؟
منظور بنده از بالا رفتن هزینه این بود که شما اگر مستقیم روی سرور اختصاصی هاستینگتون رو ران میکردید باید هزینه های بیشتری میدادید چون لایسنس برای dedicate گرون تر هست تا vps
:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
منظور بنده از بالا رفتن هزینه این بود که شما اگر مستقیم روی سرور اختصاصی هاستینگتون رو ران میکردید باید هزینه های بیشتری میدادید چون لایسنس برای dedicate گرون تر هست تا vps
:)
بله به خاطر همین روی وی پی اس راه انداختم
ممنون