پاسخ : سرور ویژه هاستینگ | دایرکت ادمین رایگان | شروع از 29500 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
merandus
سلام دوست عزیز
خیر, کاملن به کانفیگهای وب سرور (به طور مثار apache) بستگی نداره.
1: به قدرت سی پی یو و پهنای باند بستگی داره. من فکر کنم با توجه به این پلنی که دوستمون پرسید 2000 بازدید کننده رُ بتونه ساپورت کنه.
من در web hosting حرفه یی نیستم دوستان اگر ارقام من اشتباه هست لطفن درستشو بفرمایید.
2: به اسکریپتها و کانفیگها بستگی داره. اگر نتونین وب سرور رُ به درستی کانفیگ (optimise) کنین با 6000MHZ در بد ترین حالت فقط 50 بازدیدکننده میتونید داشته باشید.
سلام.
میفرمایید بستگی نداره؟
روی این سرویس میتونید حداقل 1K بازدید همزمان برای صفحه html داشته باشید بدون process dynamic اما ممکن اسکریپتی استفاده بشه با توجه به منابع سرور بیشتر از 100 بازدیدهمزان را پاسخگو نباشه.
در مورد خود سیستم مدیریت محتوا وردپرس ، اگر چند پلاگین غیرفعال باشه و همینطور پلاگین W3 Cache فعال باشه سرعت لود سایت و میزان ظرفیت برای بازدید افزایش پیدا میکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
| KVM - SERVER |
سلام.
میفرمایید بستگی نداره؟
روی این سرویس میتونید حداقل 1K بازدید همزمان برای صفحه html داشته باشید بدون process dynamic اما ممکن اسکریپتی استفاده بشه با توجه به منابع سرور بیشتر از 100 بازدیدهمزان را پاسخگو نباشه.
در مورد خود سیستم مدیریت محتوا وردپرس ، اگر چند پلاگین غیرفعال باشه و همینطور پلاگین W3 Cache فعال باشه سرعت لود سایت و میزان ظرفیت برای بازدید افزایش پیدا میکنه.
سلام
شما درست میفرمایید. من هم نگفتم بستگی نداره.
دوستمون پرسید با این پلنی که شما قرار دادید (6000mhz cpu) چندتا بازدید کننده میتونن داشته باشن شما در پاسخ گفتین به طور کل به کانفیگها بستگی داره.
من فقط میخواستم بگم که به منابع هم بستگی داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
merandus
سلام
شما درست میفرمایید. من هم نگفتم بستگی نداره.
دوستمون پرسید با این پلنی که شما قرار دادید (6000mhz cpu) چندتا بازدید کننده میتونن داشته باشن شما در پاسخ گفتین به طور کل به کانفیگها بستگی داره.
من فقط میخواستم بگم که به منابع هم بستگی داره.
ممنون.
به جای دایرکت ادمین بخوایم سی پنل استفاده کنیم چه طوره هزینه ها ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
به جای دایرکت ادمین بخوایم سی پنل استفاده کنیم چه طوره هزینه ها ؟
سلام ، لایسنس سی پنل بصورت رایگان ارائه نمیشه و این شرایط برای دایرکت ادمین وجود داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
| KVM - SERVER |
سلام ، لایسنس سی پنل بصورت رایگان ارائه نمیشه و این شرایط برای دایرکت ادمین وجود داره.
متوجه ام دوست عزیز وگرنه نمیپرسدم که ...
خوب دایرکت ادمین هم برای شما هزینه داره اگه حذف و به جاش سی پنل اضافه برای برای پنل اول چه قدر تغییر قیمت خواهد داشت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
متوجه ام دوست عزیز وگرنه نمیپرسدم که ...
خوب دایرکت ادمین هم برای شما هزینه داره اگه حذف و به جاش سی پنل اضافه برای برای پنل اول چه قدر تغییر قیمت خواهد داشت ؟
سلام ،
دایرکت ادمین هزینه ای برای ما نداره ، رایگان از دیتاسنتر گرفته میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
| KVM - SERVER |
سلام ،
دایرکت ادمین هزینه ای برای ما نداره ، رایگان از دیتاسنتر گرفته میشه.
بسیار عالی ... هزینه لایسنس سی پنل رو نمیدونین پس ؟ ندارین کلا ؟