با سلام
اگه اینقد براتون دامین مهمه به صورت مستقیم خودتون از سایت های زیر خرید کنید به اسم خودتون
namecheap.com
1and1.com
name.com
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
اگه اینقد براتون دامین مهمه به صورت مستقیم خودتون از سایت های زیر خرید کنید به اسم خودتون
namecheap.com
1and1.com
name.com
من خودم کلا 3 ساله اینجا دامنه ثبت میکنم!
پنل نیم دارم ریسلرو و رسلر کلاب هم دارم! ولی این قیمتاش بهتره بیخیاله پنلای خودم شدم! از طلا هاست ثبت میکنم
این 3 جا که معرفی میکنید از نطر آفر و معتبر بودنه ثبته دامنه دقت کنید ثبت دامنه فقط از طلاهاست ظعیف ترن!
طلاهاست اسلب 4 ریسلر کلاب داشت!
اگر هم خواستید میتونم پنل Godady و یا Name.com میتونم براتون باز کنم
پ.ن: اسمتون برام خیلی جالبه
بنده با نظر هاست فایر موافقم
طلاهاست در زمینه ی دامنه خیییییییلی عالیه! هم قیمت خوب ، همن پشتیبانی خوب و هم ثبت سریع!!
اگر مشتری از من دامنه بخواد بهشون می گم برن از طلاهاست بگیرن توی دامنه حداقل من 2 ساله دارم باهاشون کار می کنم
قیمت بیشتر بده از جای درست ثبت کن .
ریسلو، ریسلرکلاب همه اینا به کلاینت ها هم پنل اختصاصی میدن.
اینقدر نگران نباشید
خیلی از ثبت کننده های معتبر مثل همینی که دوستان معرفی کردن پنل از ریسلو یا ریسلر کلاب میدن که مثلا میتونید بعد از ثبت دامنه یه اکانت جدا در ریسلو یا ریسلر کلاب بسازید و انتقال بدید به اون دامنه رو
که البته اگر اون موقع که به پنل خودتون که جدا هست منتقل کردید ، مشکلی پیش بیاد دیگه فقط خودتون هستید و خودتون :d
بنده که بعید بدونم هاستینگ های متوسط ایرانی هم همچین کاری بکنن (هاستینگ هایی که برای ابرو و اعتبار هاستینگون ارزش قائلن...)
ممنون از همه دوستان که لطف کردن و راهنمایی کردن
خلاصه را من اینطوری برداشت کردم ،
1- اگر دامنه خیلی زیاد حساس نباشه ، طلاهاست بهترین انتخاب می شه
اینجور که شما ها می فرمایید طلا هاست (قیمت مناسب ، ثبت سریع ، اعتبار ، و پنل اختصاصی همه را با هم داره )
و گویا از همون ریسلو هم ثبت انجام می شه
2- اگر بخواهیم پنل مستقیم بگیریم برای اکثرشون باید حداقل پیش پرداخت 100 دلار را بپردازیم و قیمت هم گرونتر در میاد و در سایت های زیر می شه اینکار را انجام داد
namecheap.com
1and1.com
name.com
Godady
onlinenic.com
فقط می مونه هویت ایرانی !!
الان من مستر فیزیکی به اسم خودم دارم ، پاس هم دارم ، آدرس از آمریکا هم دارم ولی ترجیحا استفاده نکنم بهتره ، با این شرایط از کدوم یکی از اینها می تونم پنل باز کنم ؟
یا اگر شخصا باز کنم به خاطر تحریم و ... آیا خطرناکه ،برای کم کردن خطر کدوم واسطه اینکار را انجام می ده
ممنون از همه
ثبت دامنه این دردسرها نداره یک شرکت معتبر که صدها میلیون سرمایه داره برای یک دامنه اعتبار و آبروی خودشو نمیریزه. دامنه شما با قیمت خوب نهایتا عالی بخرن بیشتر از 10 میلیون هست؟ اگر قیمت برات مهم نیست شرکت های خیلی خیلی بهتر از طلا هاست هستند که بین المللی هستند نگران دامنه هم نباش #:-s