پاسخ : مسدود شدن آی پی ایران توسط رد استیشن
بدبختی همینجاست.این رداستیشن به شخصه خیلی دوست دارم استفاده کنم ازش اما این مشکل بلوکه شدن آی پیش تو ایران همیشگی هست و سرچ کنید هر بار این اتفاق میفته و باعث شده ناچارا بیخیال این دیتاسنتر بشیم..نمیدونم واقعا دلیل بسته شدن دائم پورتهای این دیتاسنتر توسط ایران چیه...
شما هم دوست عزیز قند شکن استفاده کنی میتونی سایتت رو باز کنی..سایتت باز هست.توسط ایران و آی پی ایران مسدود هست..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
بدبختی همینجاست.این رداستیشن به شخصه خیلی دوست دارم استفاده کنم ازش اما این مشکل بلوکه شدن آی پیش تو ایران همیشگی هست و سرچ کنید هر بار این اتفاق میفته و باعث شده ناچارا بیخیال این دیتاسنتر بشیم..نمیدونم واقعا دلیل بسته شدن دائم پورتهای این دیتاسنتر توسط ایران چیه...
شما هم دوست عزیز قند شکن استفاده کنی میتونی سایتت رو باز کنی..سایتت باز هست.توسط ایران و آی پی ایران مسدود هست..
مشکلی به طور کامل رفع شده
اینبار درصد بسیار کمی از ای اس پی ها مشکلی داشتند حدود 10 % بیشتر از 4 ساعت هم طول نکشید
این موارد مختص رداستیشن نیست.سرور فعلی سایت ما روی هتزنر هست 50% کاربران پی ام میدند که سایت بعضی ساعات باز نمیسه و مجبورند با *** شکن وارد بشند
سری قبل که مسدود شد بعد از 2 روز خودش درست شد و دلیلش هم نقص فنی در main routerهای ورودی اینترنت به کشور میگفتند که البته فک کنم چرت گفتن. به زودی باز میشه نگران نباشید. : دی
خب الان طبق گزارش های کاربران مشکل به کل رفع گردیده
لطفا مدیران زحمت بکشند تاپیک رو ببندند
باسلام
زمانی که این مشکلی پیش میاد قبل از هرکاری یک Trace Route بدون استفاده از ف---یل-تر شکن بگیرید از ای پی مربوطه و ببینید مشکل از کجاست!
قبلا هم این اتفاق افتاده بود و مشخص شده بود که مشکل از سمت ISP های ایران و مسیر ترانزیت آی پی میباشد که بعد از خارج شدن از ایران و قبل از رسیدن به کشور انگلستان Timeout میدادند.