پاسخ : شکایت از دز-د برند راهنمایی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
از لحاظ قاونی اون یک اسم هست و اسم شما هم چیزه دیگه :( دات کـــــــــــام ! دات اورررگ !
نهایت کاری که میتونید بکنید اینه که ازشون بخواید یه دامنه دیگه ثبت کنند یا دامنه رو به شما بفروشند .
در نهایت سایت های بسیاری با اسم های مشابه وجود دارد.
البته یه قانونی هم داریم سوء استفاده از نام تجاری یا برند
که البته قانون و قواعد خاص خودش رو داره
دقیقا ایشون سو استفاده داره میکنه ...
گفتم که خودشون به این مسئله اعتراف کردند و گفتند هیچ کاری نمیتونید بکنید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
بله دامنه به اسم شخص مدیر هست !
چه مدرکی دقیقا ؟ منظورتون رو متوجه نمیشم .
نام دامنه همان نام برند هست (یکی است)
دقیقا این خودش مدرکه!
الان خیلی راحت میتونید شکایت کنید
پ.ن: میتونید شکایت کنید ولی نتیجش رو خدا داند تجربه داشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-programer
بهتره در نظر بگیرید که یه قانونی توی ثبت دامنه های بین المللی هست . متن ترجمه شده اش :
تا زمانی که هزینه ثبت دامنه ای واریز نشده باشد هر شخص حقیقی و حقوقی میتواند آنرا ثبت کند و مالک مطلق آن باشد .
با تفسیر اگه طرف از این بند استفاده کنه شاید بتونه تو دادگاه از خودش دفاع کنه و تحویل شما نده . لازم به ذکره که اگه شکایت هم کنید با توجه به اینکه دامین بین المللی هست باید شکایتتون هم به مراجع بالاتر ارجاع داده بشه .
چون قانونا نمیتونه دادگاه ایران اونو ملزم به واگذاری دامنه کنه چون اصلا مالکیت دامین های org مطعلق به ایران نیست .
پست 6 رو مطالعه کنید
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-programer
بهتره در نظر بگیرید که یه قانونی توی ثبت دامنه های بین المللی هست . متن ترجمه شده اش :
تا زمانی که هزینه ثبت دامنه ای واریز نشده باشد هر شخص حقیقی و حقوقی میتواند آنرا ثبت کند و مالک مطلق آن باشد .
با تفسیر اگه طرف از این بند استفاده کنه شاید بتونه تو دادگاه از خودش دفاع کنه و تحویل شما نده . لازم به ذکره که اگه شکایت هم کنید با توجه به اینکه دامین بین المللی هست باید شکایتتون هم به مراجع بالاتر ارجاع داده بشه .
چون قانونا نمیتونه دادگاه ایران اونو ملزم به واگذاری دامنه کنه چون اصلا مالکیت دامین های org مطعلق به ایران نیست .
اصلا حرفتون مورد تایید نیست؛ دامنه آی آر بود یه مدت پیش فکر کنم برای وزارت خونه ای چیزی بود ؛ فروختن 60 میلیون تومن...
پس مالکیت صد درصد هست!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ايران
غیر ممکنه اینا باشه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ايران
شما برای سایت اسکریپت شرکت ثبت می کنید؟؟ :)
در هر صورت پیشنهاد من اینه که شما بهتره با خودشون کنار بیاین . اگه انقدر مهمه باید پیشنهاد پول بدین .
مثلا من تلفن موبایلم 09376717... بود میخواستم همینو 0914 کنم بنام کس دیگه ای بود باش تماس گرفتم مبلغ خوبی پیشنهاد دادم و خریدم .
این یه مثال بود شما بهتره خودتون بهش پیشنهاد پول بدین و بخرین . این بهترین راهه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-programer
در هر صورت پیشنهاد من اینه که شما بهتره با خودشون کنار بیاین . اگه انقدر مهمه باید پیشنهاد پول بدین .
مثلا من تلفن موبایلم 09376717... بود میخواستم همینو 0914 کنم بنام کس دیگه ای بود باش تماس گرفتم مبلغ خوبی پیشنهاد دادم و خریدم .
این یه مثال بود شما بهتره خودتون بهش پیشنهاد پول بدین و بخرین . این بهترین راهه
پیشنهاد خوبی دادم اما حاضر نشدند بفروشند .
فرد گستاخی هستند :39:
آقا شهاب عزیز,
کسی که شرکت ثبت میکنه و واقعا داره کار میکنه و درآمد کسب میکنه و نون حلال باید اینا رو هم در نظر بگیره که همه دامنین های موجود رو ثبت کنه تا کسی نیاد از برند شما سو استفاده کنه.!!!
اگر کسی برای مثال اومد از برند شما استفاده کرد و قالب کپی سایت شما زد و .... مشتری جذب کرد و به مشتری فحش و .... داد اونوقت مشتری از کی شکایت میکنه؟!
از شما یا اون؟!
پس همیشه محکم کاری کنید.
در ضمن اگر در بند های شرکت و قوانین این مورد ذکر شده باشه که استفاده از برند شما در غیر از دامین اصلی غیرمجاز می باشد میتونید راحت اقدام به شکایت کنید.
همچنین میتونید به راحتی خسارت و حق خودتون رو پس بگیرید.
روز خوش
قوانین ایران برای دامنه ای ار صدق میکنه و دسترسی داره. فکر نکنم org رو بشه کاریش کرد :-؟