چون بانک هم ازشون کارمزد می گیره و این 2.5 درصد شامل درصد بانک هم میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
ببخشید ، از نظر من سرویس شما شکست خورده است.
اگر بتوانید کاری بکنید که مشتری لازم نباشه در سیستم عضو بشود، خوب است. یعنی Merchant عضو بشود. مشتری جهت پرداخت آنلاین به صفحه پرداخت پاسارگاد یا پارسیان زرین پال بیاید، سپس پول را از طریق شتاب پرداخت کند و خارج شود. شما هزینه را به حساب Merchant واریز کنید. این طوری خوب است.
اگه یه اسکریپت مستقل "سبد خرید" که با وب سرویس به زرین پال وصل بشه بنویسین خیلیا میتونن ازش استفاده کنن
یه پنل مدیریت ساده میخواد برای وارد کردن اسم کالا + قیمت
و یه محیط که برای سبد خرید (جمع شدن کالا ها یا خدماتی که سفارش داده شده و محاسبه قیمت نهایی) و پرداخت با زیرن پال ازش استفاده بشه
شما هم بجای اینکه واسه تک تک سیستم ها ماژول بنویسی میتونی همینو به کاربر بدی که رو هاستش نصب کنه و مثل وقتی که به سیستم های خرید پستی برای خرید لینک میده به اون اسکریپت لینک بده
منظورتون رو دقيقا متوجه نشدم!
ولی برای پرداخت کاربر هم ميتونه عضو بشه و هم ميتونه به عنوان مهمان پرداخت کنه!
هيچ اجباری نيستش که حتما عضو بشه و بعد پرداخت کنه! ميتونه به سايت بياد و به عنوان مهمان دروازه پرداخت رو انتخاب کنه و پرداختش رو انجام بده به زرين پال برگرده و ازونجا به سايت مبدا برگرده!
اين اسکريپت ها هم آماده هستش!
برای فروش هاست : سما هاست هستش!
و برای فروشگاه: سامان شاپ
هر دو هم دارای پکيج های ارزون قيمت 70000 تومانی هستند!
با تشکر
علی امیری
کاربرد چیزی که من گفتم برای کسانی هست که فرضا سایت استاتیک یا دست نویس برای هاستینگ دارننقل قول:
اين اسکريپت ها هم آماده هستش!
برای فروش هاست : سما هاست هستش!
و برای فروشگاه: سامان شاپ
هر دو هم دارای پکيج های ارزون قيمت 70000 تومانی هستند!
یا از سیستم هایی مثل وردپرس و دیتالیف برای فروشگاه استفاده میکنن
تعداد این افراد کم نیست
و نوشتن ماژول برای سایت استاتیک غیر ممکنه و برای سایتی که طرف خودش نوشته کار سختیه
و احتمالا نوشتن این ماژول برای وردپرس و سایر سیستم های غیر فروشگاهی که بعضیا برای فروشگاه استفاده میکنن هم ممکن نیست
برای همین گفتم که یه اسکریپت ساده (بدون امکانات اضافی) و مستقل از سایر اسکریپت ها بنویسین که برای محاسبه قیمت کل خدمات (یا محصولات) و پرداخت با زرین پال ازش استفاده بشه
منظورتون رو متوجه شدم!
ما يک صفحه php ساده برای استفاده از کد آسان پرداز با اين شرايط آماده کرديم!
نياز به هيچ چيزی نداره و به طور ساده برای تمام اعضای زرين پال قابل استفاده هستش.
مشاهده: کد apfs.php برای استفاده از آسان پرداخت
سلام
من هم ثب نام کردم
سیستم خوب و مطمعنی به نظر میرسه ، به امید اینکه هرچه بیشتر گسترش پیدا کنه (مثل پی پال :d )
اما آیا هر شخصی میتونه با ارسال موارد لازم از این سیستم پرداخت استفاده کنه ؟ (مثلا من برای سایتم)
و اینکه آیا ماژولی مثلا برای WHMCS یا سیستمهای دیگه نوشته شده ؟
ممنون
طرح خوبيه كدوم بانك طرف قرارداد هست؟