والا دی اکتیو کردن یاهو اینجوری شما میگین نیست . یک دقیقه بیشتر وقت نمیخاد . البته ریزش نمیکنم چون جاش این فروم نیست.
نمایش نسخه قابل چاپ
l4i.com
شش سالشه و یک ساله که توش عضوم
محیط سالم و امکانات جالب و کاربرای خیلی خوب و بسیار صمیمی + یه مدیر که مدیرت بلد نیست داره
هرچند وقت یه بار هم به امکاناتش اضافه میشه...
پیشنهاد میکنم حداقل یک بار امتحانش کنین
ایدی من nimajojo
مطمئن باشید اگه این سایت همه چت ها رو برسی نکنه تا الان فیلتر شده بود ! پس الکی تبلیغ این سایت ها رو نکنید
منم نظرات همه رو خوندم چنتاش که اصلا ربطی نداشت
ولی هدف من تبلیغ نبود چون اصلا این سایت ربطی به من نداره . فقط خواستم نظرات دوستان رو در مورد مسنجر یاهو و این مسنجر بدونم.
من خودمم از paltalk استفاده میکنم ولی بعضی وقت ها اینقدر تبلیغ توش میاد که سرگیجه میگیرم و بعضی وقتها هم قاط میزنه
در مورد ایمیل به نظر من بهترین سرویس برای ایرانی ها همین جیمیله!
جی میل به نظر من یه چند ماه پیش مرد (فوت کرد) همچین مشکوک زد که بعضی وقتا کاملا بسته شد یه دفعه ای باز شد/ همچین مشکوک میزنه برای همون من سریع السیر کوچ کردم به سمت ام اس ان / اطلاعاتم لو نره / همین مشخصات خصوصی و حیاتی نه چیز غیر قانونی ها / یاهو هم به قول دوستمون 3 دقیقه از کار می افته مگر مدل های ات دات نت که میگن امن تر هست که مخصوص شرکت بزرگ امریکای می باشد که فقط ای پی امریکا باز میشه و میتونی اکانت بسازی / اسکای که دوستان استفاده میکنن دیگه هم چیز دیگه ای نیست به اون صورت - 4i.com بررسی کردم در حد خودش بی نظیره توی ایران / سپاس
من همچین حرفی نزدم همچین حرفی زدم؟ که ایرانی خوبه ایرانی اصلا بده - نه گفتم جی میل مشکوک میزنه که همین
یه سوال ، کسی از جیمیل بدی دیده ؟؟؟
گوگل همه چیزش خوبه ، حتی گوگل تالکش ...
در ضمن کدوم مسنجری همچین امکانی داره ؟
http://www.google.com/talk/service/badge/New
یادمه گفتن یاهو میل و جیمیل هک شده و پسورد هایه یاهو لو رفته ولی جیمیل پسورد هاش لو نرفته
همون موقع اگر میرفتی تویه جیمیل میگفت باید پسوردت رو عوض کنی ولی یاهو هیچ ...
در ضمن همین سه چهار ماه پیش بود که گفتن یاهو اطلاعات کاربران ایرانی رو داده به دولت ایران البته راست و دروغش رو نمیدونم
چند وقت پیش هم که گوگل شفاف سازی کرد ...
بازم از جیمیل و گوگل بد بگین . اصلا اگر بد بود تا چیزی میشد جیمیل رو نمیبستند