فروش ویژه vps های دانشجوئی با قیمت استثنائی≈تعداد محدود≈هاردssd≈فقط 7900تومان≈گ
چون دوستمون عرض كردن توي تايپيك سوالمو بگم من اين سرور رو فقط و فقط براي كار تورنت ميخوام و تمام هيچ استفاده ديگه اي ازش ندارم برام پينگش مهمه و اينكه تو كار كردن باهاش اذيتم نكنه رو سرورتون نرم افزارهاي لازم نصبه؟iis كانفيگ هست يا نه؟اگه اينها مثبته من يه اكانت رزرو ميخوام
Sent from my iPhone using Tapatalk
پاسخ : فروش ویژه vps های دانشجوئی با قیمت استثنائی≈تعداد محدود≈هاردssd≈فقط 7900تومان≈گارانتی 30 روزه بازگشت وجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
*تذکر: تمدید سرویس در دوره های بعد با هزینه درج شده در سایت (2 هزار تومان تفاوت) خواهد بود.
1- این یعنی چی؟
یعنی سروری که الان تو سایت 13 تومنه و با تخفیف میشه 10200 اگه تمدید بشه ماه بعد که تمدید کنیم چند در میاد؟
2- با تورنت مشکلی نداره؟
3- هزینه 100 گیگ هارد اضافه؟
پاسخ : فروش ویژه vps های دانشجوئی با قیمت استثنائی≈تعداد محدود≈هاردssd≈فقط 7900تومان≈گارانتی 30 روزه بازگشت وجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anjoman
1- این یعنی چی؟
یعنی سروری که الان تو سایت 13 تومنه و با تخفیف میشه 10200 اگه تمدید بشه ماه بعد که تمدید کنیم چند در میاد؟
2- با تورنت مشکلی نداره؟
3- هزینه 100 گیگ هارد اضافه؟
یعنی تخفیف فقط برای ماه اول میباشد (امکان داره برای ماه بعد هم افر دیگری اعلام شود)
قیمت های انجمن با احتساب تخفیف در نظر گرفته شده اند و هنگام خرید از کدتخفیف باید استفاده کرد.
با تورنت مشکلی ندارد.
به علت محدودیت هارد ، هر 100 گیگ 9 هزار تومان میباشد
نصب وب سرور رایگان آپاچی رو به رایگان برای موسسه خیریه کوثر (نوجوانان بی سرپرت) انجام میدید بنده 10 عدد رم 512 خریداری کنم؟
برای یه سری نوجوان 13 تا 17 ساله کلاس پایه شبکه و وب سرور هارو گذاشتیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
نصب وب سرور رایگان آپاچی رو به رایگان برای موسسه خیریه کوثر (نوجوانان بی سرپرت) انجام میدید بنده 10 عدد رم 512 خریداری کنم؟
با عرض سلام
خوشحال میشم سهمی هرچند کوچک در این امر خداپسندانه داشته باشیم.
عجرکم عندالله.
در خدمت هستیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
نقل قول:
با عرض سلام
خوشحال میشم سهمی هرچند کوچک در این امر خداپسندانه داشته باشیم.
عجرکم عندالله.
در خدمت هستیم.
یعنی واقعا منظور ایشونو نفهمیدین ؟؟؟؟؟؟؟:d
خبر مهم: با توجه به درخواستهای مکرری که دوستان جهت اکانت تست داشتند، امکان ارایه اکانت تست هم مهیا شد. دوستانی که درخواست اکانت تست دارند لطفا در تاپیک بیان کنند، در اولین فرصت براشون ارسال خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
خبر مهم: با توجه به درخواستهای مکرری که دوستان جهت اکانت تست داشتند، امکان ارایه اکانت تست هم مهیا شد. دوستانی که درخواست اکانت تست دارند لطفا در تاپیک بیان کنند، در اولین فرصت براشون ارسال خواهد شد.
با عرض سلام
لطفا یک سرور جهت تست ارائه بفرمایید با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cpanelfa.ir
با عرض سلام
لطفا یک سرور جهت تست ارائه بفرمایید با تشکر
اکانت تست براتون ارسال شد.
از لحظه تایید مشاهده پ.خ به مدت 1 ساعت مهلت تست دارید.