این ایرانی ها که سیگما مثل اینکه خوبه ..؟ امنیت چی اونم خوبه ..؟
ادرس سایت
(نسخه whm که روی هاست اشتراکی نصب بشه نال شده + اموزش نصب رو به من میدید ..؟)
نمایش نسخه قابل چاپ
این ایرانی ها که سیگما مثل اینکه خوبه ..؟ امنیت چی اونم خوبه ..؟
ادرس سایت
(نسخه whm که روی هاست اشتراکی نصب بشه نال شده + اموزش نصب رو به من میدید ..؟)
امنیت خوبه و به راحتی میشه به شبکه شتاب وصل کرد.
فقط ایرادی که داره قالبشه که میبینی با تعویض لینک فروشگاهت تو ie کار نمی کنه
سیگما مال حوزه . ع ل م ی ه قم است امنیت نداره ولی زیر بار حمله از هم میترکه . من اصلا به شخصه جنس ایرانی رو در این وارد قبول ندارم
ببنید وقتی تکنولوژی نت و شبکه و صفحه مانیتور و سخت افزار ها و زبان وب و برنامه نویسی و غیره وقتی اصلا از جای دیگه ابداع ساخته ترویج پشتیبانی و پشرفت کنه ایرانی که چی عرض کنم هیچ کسی دیگه به نظرم نباید دخالت کنه توی این کار . بنده خداگفت چی نصب کنم که انلاین هاست بسازه گفتم وی ام سی اچ پولی یا نال شده در صورت همه چی پای خودت است -تنها چیزی که کسی میتونه روش کار کنه سیستم عاملهای لینوکس و کلیه جیزای که سورسش باز است و تایید شده نمیگم ایرانی نباید بیاد توی نت و غیره ولی وقتی ایرانی نمیدونه آپاچی چه مدل تکنولوژی هست و زبان برنامه ن وسی پی اچ پی ساختارش از کجا منشع گرفته - طرف با تجربه و یکم کلاس و آموزش میاد تحت وب برنامه مینوسه و اونم چی مدیریت هاستینگ . بعد فرتی هک میشه یا مشکل میخوره چرا چون نمیدونه تنظیمات انواه فایل های کاربردی مثلا هاستینگ لینوکس باید چطوری کانفیگ کنه مقدار ارزش مکانی های - توابع چیه فقط بسم الله یه چیزی بدم دست مردم طرف رشته تحصیلیش یه چیز دیگه است اصلا نمیدونه کلاک سی پی یو چی هست میزان مصرف رم این اسکریپتی که نوشتم باید چه مقداری باشه که ..... آقا تو رو به خدا به دل نگرید . هزار تا اسم عجیب غریب گفتید نمیدونم ادنیس و سیگما . سما .ووووووو که اگر نفرستیم تست های نهایی کیفیت و امنیت بخورن همشون زیر خط فقرهستن . مگر کسی ادعاش شد اعلام کنه و سیستم رو معرفی کنه تا بررسی انحام بگیره - اما مدیریت هاستینگ های که من مشناسم توی این تالار شاید خارجی هم هم همچین کسانی رو نداشته باشن (حقیقت) - یه چیزی همه استفاده کن که دنیا تایید کرده باشه . موفق باشید
مستر! دلتا گستر واقعا خیلی گل گفتی! نوشته شما رو به وبلاگم اضافه می کنم!
سلام
جناب دلتا گستر شما که این همه بلدی چرا خودت اسکریپت نمینویسی ؟!
میتونید باگ های این سیستم ها رو که نام بردید رو برامون بگید ؟
اکثر سیستم ها باگ دارن
شما حق نداری بازار افرادی رو که رو این اسکریپت زحمات زیاد کشیدن رو خراب و بهشون بگید هیچی بلد نیستن !
من نمی دونم چه ربطی به حوزه علمیه داشت؟
من همچین حرفی نزدم
کسانی که یا کسی این رو نوشته از یک سال پیش دی کد شده و نال شده و ملت دارن استفاده رایگان میکنن ( من به شخصه ) بازار کسی رو کساد نکردم خودتون جشمارو باز کنید 80 % هاستینگ ها دارن نال شده آدنیس ورژن 2 و بالاتر استفاده میکنن . این دیگه آخر کسادی است پس این حرفت اصلا خیلی بی جا بود