پاسخ : آموزش کامل و گام به گام راه اندازی سرور آنلاین کانتر استریک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
با تشکر از آموزش بسیار خوبتون فقط من 3 تا سوال داشتم !
1 - من حدودا 5 ماه پیش با کانتر Counter Strike 1.6 Warzone یک سرور ران کردم اما سرور اد نمیشد توی کانتر خودم و دوستانم ! برای وصل شدن به سرور باید از تریغ کنسول وارد سرور بشیم ! چطوری این مشکل رو میشه رفع کرد ؟!
2 - چگونه من میتونم چنتا سرور رو با یه تنظیمات شبیه هم ران کنم ؟
- برای این ار باید کانتر رو چندین بار در چندین جا نصب یا کپی کنم ؟
- همون فایل ران سرور رو چندین بار باز کنم ؟
3 - چگونه مانند سرور های تهران گیمینگ و Game5 میتونم متویی باز کنم که دیگه برای دستورات ادمینی نیاز نباشه ادمن به کنسول بره و دستورات ادمینی رو وارد کنه و با زدن دستور /a در چت منوی ادمینی و امکانات سرور براش باز بشه ؟
دوست عزیز این پلاگینی که شما عرض میکنید اسمش Slash Commands هست !
جالبه بدونید که ایرانی هم هست !
یعنی توسط یک شخص ایرانی ساخنه شده
یه سرچ بزنید با عنوان " دانلود پلاگین Slash Commands برای کانتر"
لینک دانلود + آموزش نصبش هست!
سلام و ممنون بابت آموزش اما یک سئوال.
زمانی که من به صورت کنسول بازی رو ران میکنم و meta list میزنم سرور فقط پلاگین dproto_EF رو مینویسه که ران هست و پلاگین های دیگه یعنی AMX NOD X و sXe Injected رو نمیاره توی لیست.
اما زمانی که از روش Fancy Steam GUI میرم درست هرسه پلاگین مینویسه که لود هستند.
من نیاز دارم که با روش کنسول سرور ران کنم.
لطفآ بگین مشکل کجاست؟
سلام من سرور رو ران کردم تا قبل از اینکه amx mod هم روش نصب کنم کار میکرد اما تا amx را نصب کردم وقتی می خوام به سرور متصل شم با ارور host_error cl_parseservermessage illegible server message - svc_bad مواجه مشم اگه کسی می تونه کمکم کنه پیغام خصوصی بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
سلام و ممنون بابت آموزش اما یک سئوال.
زمانی که من به صورت کنسول بازی رو ران میکنم و meta list میزنم سرور فقط پلاگین dproto_EF رو مینویسه که ران هست و پلاگین های دیگه یعنی AMX NOD X و sXe Injected رو نمیاره توی لیست.
اما زمانی که از روش Fancy Steam GUI میرم درست هرسه پلاگین مینویسه که لود هستند.
من نیاز دارم که با روش کنسول سرور ران کنم.
لطفآ بگین مشکل کجاست؟
فایل کانفیگ meta رو باز کنید
ببینید که dll های SXE و AMX رو توش اد کردید؟
سلام.دوستان فکر کنم سرور های افرانت پینگ مناسبی داشته باشه برای اینکار
دسترسی سرور بدم نصب میکنین؟هزینه؟
سلام
یه سوال!
شاید مسخره باشه اما میپرسم!
میشه از هاست استفاده کرد به جای وی پی اس؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
swf
سلام
یه سوال!
شاید مسخره باشه اما میپرسم!
میشه از هاست استفاده کرد به جای وی پی اس؟
من تاحالا ندیدم رو هاست ران کنن :| - حتما سرور میخواد .
دوستان عزیزی که مشکل دارن . یکی از دوستان من که سایت تهران گیمینگ / ارائه دهنده گیم سرور و تیم اسپیک را داره میتونه بهترین سرور ها رو در اختیارتون بزاره با IP اینترانت و سرور ها دارای فایروال هست برای جلوگیری از اتک . . .
میتونین برای رفع مشکلات و سوالات به خود سایت مراجعه کنید و در خواست راهنمایی بدین . موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
من تاحالا ندیدم رو هاست ران کنن :| - حتما سرور میخواد .
دوستان عزیزی که مشکل دارن . یکی از دوستان من که سایت
تهران گیمینگ / ارائه دهنده گیم سرور و تیم اسپیک را داره میتونه بهترین سرور ها رو در اختیارتون بزاره با IP اینترانت و سرور ها دارای فایروال هست برای جلوگیری از اتک . . .
میتونین برای رفع مشکلات و سوالات به خود سایت مراجعه کنید و در خواست راهنمایی بدین . موفق باشید .
دوست عزیز بخش مربوط به آموزش هست.
تبلیغ سایت دوستان جایز نیست .
بعد شما که انقدر لطیف میاین تبلیغ میکنین باید این رو بدونید که سرور های اینترانت چون ای.پی های خارج کشور روش بسته شده اتک نمیخوره.
دیگه نیاز نیست تو این بخش سنگینیش رو روی فایروال خوب بزارین.
با تشکرر از اموزش
اگر رو سرور لینوکسی هم اموزش میزاشتید عالی میشد. زیاد سخت نیست فقط چندتا compiler نصب کنیم میشه به راحتی سرور ران کرد;)
از مزایای اون نسبت به ویندوز مصرف منابع پایین تر و همچنین لتنسی پایین تر که تست شده واقعا . ولی مشکلاتی هم داره :d
سرور هایی که رولینوکس ران کردم به ترتیب BF bc2 . soldat . teeworlds . css . و .. بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
دوست عزیز بخش مربوط به آموزش هست.
تبلیغ سایت دوستان جایز نیست .
بعد شما که انقدر لطیف میاین تبلیغ میکنین باید این رو بدونید که سرور های اینترانت چون ای.پی های خارج کشور روش بسته شده اتک نمیخوره.
دیگه نیاز نیست تو این بخش سنگینیش رو روی فایروال خوب بزارین.
مهندس من نگفتم که برید سرور رو از دوستمون بگیرین ! اینقدر مشتری داره که نیاز به تبلیغ نداشته باشه .
صحبت من اینه که اگر در قسمتی از کانفیگ ها دوستان به مشکل خوردن راه آخر میتونه تماس با اون سایت باشه !
طرف چند ساله کارش همینه و اگر استارتر عزیز جایی به مشکل خوردن و نتونستن از طریق انجمن به جواب برسن میتونن از اون طریق اقدام کنن و کارشون را بیوفته .
بعدشم
نقل قول:
این رو بدونید که سرور های اینترانت چون ای.پی های خارج کشور روش بسته شده اتک نمیخوره.
در این مورد کاملا در اشتباه هستین ، مگه اتک فقط با با آی پی خارج انجام میشه ؟
مورد بوده طرف براحتی با سیستم خودش به سرور های کانتر رو همین آیپی های اینترانت اتک داده و پینگ سرور و بهم ریخته و عملا بازی تعطیل شده و من خودم شاهد این ماجرا بودم و دیدم !
لازم باشه به همون دوستمون میگم بیاد اینجا و راهنمایی کنه . با عرض پوزش از استارتر عزیز