ممنون از همگي
بله شايد مشكل از وردپرس نباشه ..
جوملا رو من يك بار نصب كردم زياد ازش خوشم نيومد پشتيبانيش هم زياد جالب نبود .
پلاگين سئو وردپرس كدوم بهتره ؟ من يكي رو نصب كردم اسم اولش all seo داشت
به نظرتون كدوم بهتره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از همگي
بله شايد مشكل از وردپرس نباشه ..
جوملا رو من يك بار نصب كردم زياد ازش خوشم نيومد پشتيبانيش هم زياد جالب نبود .
پلاگين سئو وردپرس كدوم بهتره ؟ من يكي رو نصب كردم اسم اولش all seo داشت
به نظرتون كدوم بهتره ؟
برای سئو چندتا پلاگین هست که به نظر من لازم هست نصبشون کنی کار کردن باهاشون هم خیلی راحت هست
Google XML Sitemaps
All in One SEO Pack
این 2 محبوبترین پلاگین های وردپرس هستند
واسه بقیه موارد هم پلاگین های مختلفی هست که من خودم چون تقریبا 2 سالی هست دارم با wp کار میکنم اگه خواستی در حد اطلاعات خودم میتونم راهنمایت کنم
----------------
اولی سایت مپ میسازه واسه گوگل و دومی هر کارای مربوط به سئو رو انجام میده که هردوتا رو باید حتما استفاده کنی
من ورد پرس رو پيشنهاد مي كنم
اینکه wp از nuke سرتره توش شکی نیس (از همه لحاظ)
نقل قول:
بی شک وردپرس بهتره!
زیاد به آمار نیوکیها توجه نکن(تقلب توش زیاد میکنند!)
بنده سخنان دوستان رو با اجازه رد می کنم ، شک نکنید نیوکی که بهینه شده باشد در زمینه Index صفحات در موتور های جست و جو از هر پرتالی قوی تر عمل می کند ، دقت کنید که امکاناتی که در نیوک خواهید داشت بسیار بیشتر از WP خواهد بود .نقل قول:
امنیت وردپرس از نیوک خیلی خیلی بالاتره و اصلا قابل مقایسه نیست.
از لحاظ سئو هم مسلما وردپرس بهتره!
خیلی از سایتهایی که رنکشون 4-5 هست از وردپرس استفاده میکنند.
ولی تا بحال رنک بالای 3 از نیوک ندیدم.
شما هم سایتتون هک شد مطمئنا یا پسوردتون تابلو بود یا اینکه روی سرور شل آپ کرده بودند و یا.... به این سادگیها هک نمیشه وردپرس!
در سیستم آجا نیوک یک مکانیزم بهینه سازی بسیار عالی پیاده شده است که اگر لینک ها را بررسی کنید متوجه آن خواهید شد .
آدرس: Persian - AJA Portal Ver1.2.2 -
موفق باشید .
سايت آجا نيوك اصلا فعال نيست
6 تا ماژول و 11 تا بلوك بيشتر نداره !
ببخشید ولی cms که این همه از ارائه اخرین نسخه ش گذشته و هنوز بروز رسانی نداده فکر نکنم زیاد جالب باشه
بهتر هست یک سر به سایت های پشتیبانی سیستم های رایگان دیگر بزنید ، با این حال گروه آجا نیوک فارسی با سایت اصلی خود را هماهنگ نموده است و چون نسخه 1.3 آن در سایت اصلی تازه در اختیار ما قرار داده شده در حال کار برروی آن هستیم اما هم اکنون نسخه 1.2.2 ویرایش فارسی را از تمام نیوک های موجود قدرتمند تر می دانم چرا که به سیستم Smarty و Google Tab قدرتمند مجهز است همچنین چند سیستم امنیتی قدرتمند در آن قرار گرفته که آن را از نگهبان نیوک بی نیاز می کند و ماژول هایی که دارد نیاز کاربران را بر طرف می کند به زودی نسخه 1.3 که تحولی در عرصه نیوک است را عرضه خواهیم کرد .نقل قول:
سايت آجا نيوك اصلا فعال نيست
6 تا ماژول و 11 تا بلوك بيشتر نداره !
در بالا جواب شما دوست عزیز رو هم داده ام .نقل قول:
ببخشید ولی cms که این همه از ارائه اخرین نسخه ش گذشته و هنوز بروز رسانی نداده فکر نکنم زیاد جالب باشه
موفق باشید .
دقیقا شما هم 1 سر به پشتیبانی وردپرس بزنید
البته من نمیخواهم زحمات شما رو نادیدده بگیرم بلارخ کار خیلی بزرگی هست که بخواید پشتیبانی 1 cms رو به عهده بگیرید
موفق باشید