پاسخ : سوال در مورد هاست و دامنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadlatifi
سلام
اولا توضیح بدم من اگه الان اسم سایتم رو میارم واسه تبلیغ نیست لطفا هر کسی اینطور فکری میکنه تا اخر نخونه چون من قرار نیست فوقش اگر 10 نفر ببینند رتبه السکام بیاد 1 ایران
سایت یا همون وبلاگ من الان رویه رزبلاگ پشتیبانی میشه اما مشکلی که دارم اینه اصلا ایندکس نمیشه مطالبم میخواستم هاست بخرم و با وردپرس سایت رو راه اندازی کنم
مشکلاتی که دارم این قبیله
من هاست بخرم فکر نکنم بشه مطالب رو انتقال بدم چون رزبلاگه
شاید هم باید برم دامنه جدید بخرم که شاید فقط 3 ماه طول میکشه تویه گوگل ثبت شه چون دانشجو دانشگاه ازاد هم هستم هزینه هاست ها کمی زیاد باشه من رتبم طوری باشه فقط پول هاست رو در بیارم بسه پیشرفتیم نکنم مهم نیست چون سرگرمی این کارو انجام میدم
بعد هاستی که میخوام از این هاست ها نباشه به اسونی ساپسند بشن چون از چندین افزونه میخوام استفاده کنم مثلا یکی اینکه خود به خود عکسا تویه هاست اپلود شن 2 . عکس ها لوگو دار شند از رزاپ استفاده میکنم تا الان با 300 مطلبم فقط 30 مگابایت از فضای 300 مگابایت رو مصرف کردم فکر کنم 2 گیگ کافی باشه چون قالب و اسکریپ ها هم مقداری فضا میگیرند
به نظر شما دامنه الانم رو چیکار کنم biya2.ir دامنه خوبیه مشتریشم خیلی زیاده به خاطر اسمش نمیدونم چیکار کنم دامنه جدید بخرم یا اینو بزارم رو سایت میترسم تعداد صفحات 404 با توجه به برچسب هام به بیش از 4 هزار برسه
با سلام و عرض احترام
شما یک هاست ۲ گیگابایتی سالانه ۵۰ هزارتومانی بگیر برای راه اندازی وردپرس و ثبت دامنه جدید و انتقال مطالب هم نگرانی نداشته باش.
دامنه قبلی رو هم می تونی روی دامنه جدید ریدایرکت کنی.
توی گوگل وبمستر هم می تونی مشکل ایندکس مطالب قبلی به دامنه جدید رو هم برطرف کنی که هیچ مشکلی برای ایندکس مطالب قبلی شما پیش نیاد.
موفق و پیروز باشید
پاسخ : سوال در مورد هاست و دامنه
دوست عزیز انتقال مطالب رو بعضی از سایت ها انجام میدن شما اگر قصد خریئ هاست دارید اول از همه طبق بازدیدتون یک هاست بخرید{هاستی نخرید که پهنای باند و مشخصات سرورش کم باشه که دو روزه ساب شه}
انتقال مطلبم خرج داره که بعضی سایت ها انجام میدن تو گوگل سرچ کنید
باتشکر