اگر چنبه تبلیغی ندارد و ادمین ها موافقت کنند . به شما شرکت های مربوطه معرفی می گردد.
منتظر تایید ادمین هستم. تا در صورت تایید اسم شرکت ها ارایه شود.
از استارتر محترم درخواست می گردد که تاپیک را برای ادمین ارسال نماید.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
از بین جاهایی که معرفی کردید با میهن وب هاست کار کردم پشتیبانیشون خوبه ولی سرعتشون پایینه.و این را هم در نظر داشته باشید که هر ارزونی بی حکمت نیست
آبیتین وب پیشنهاد نمی شه در ایران اکثر سواد پیشتبانی سایت ها کم هست .
تشکر می کنم اگه بگوییدنقل قول:
گر چنبه تبلیغی ندارد و ادمین ها موافقت کنند . به شما شرکت های مربوطه معرفی می گردد.
منتظر تایید ادمین هستم. تا در صورت تایید اسم شرکت ها ارایه شود.
از استارتر محترم درخواست می گردد که تاپیک را برای ادمین ارسال نماید.
با تشکر
سرویس گران قیمت تضمین کننده کیفیت و پشتیبانی نیست اما سرویس ارزان 100% تضمین کننده عدم کیفیت و پشتیبانی است!
سلام
بین این شرکتها پارس پک
ممکن است از نظر شما دسته بندی انجام شده باشد و از نظر دیگران این موارد مورد قبول نباشد ! به صورت کلی ایجاد تاپیکهای این چنینی صحیح نمی باشد و باعث اختلاف بین کاربران می شود. همچنین سوءاستفاده از امکانات سایت جهت مصارف تبلیغاتی خواهد بود !
سلام
در طول چندین و چند سال کار با شرکت های مختلف از سرویس های این دو شرکت راضی بودم (البته الان با هیچکدومشون دیگه کار نمیکنم یعنی ازشون سرویس نمیگیم!)
در مورد هاست زمانی من از هاست ایران | ثبت دامنه - خرید دامین هاست میگرفتم که واقعا کیفیت خوبی داشتن .
در مورد وی پی اس هم تجربه ی واقعا خوبی با پارســ وی پی اس | سرور مجازی | هاست لینوکس | هاست پربازدید | هاست دانلود | هاست ویندوز | سرور اختصاصی داشتم .
البته نباید شرکت Iranhost - ایران هاست و فراموش کنیم که از لحاظ پشتیبانی بهترین شرکتی هستن که ازشون سرویس گرفتم .
با تشکر
:53:
من خودم با mihanwebhost,abtinweb,netaraz کار کردم میهن وب هاست تنهابرتریش هارد ssd هست از نظر من نت افراز عالیه من 1سال ازش سرویس گرفتم یکبارم down نداشت تیکت هاتونم حداکثرنیم ساعته حواب میدن و قیمتشون مناسبه(هرگیگ تقریبا500تومن)!