منظور بنده فقط ایده خام نیست...
ممکنه یه ایده از خارجیا باشه که تو ایران هنوز اجرا نشده باشه....
منظورم اینه که کسی میدونه از این ایده ها که تو ایران اجرا نشده و موفق هست بگه...همین
نمایش نسخه قابل چاپ
منظور بنده فقط ایده خام نیست...
ممکنه یه ایده از خارجیا باشه که تو ایران هنوز اجرا نشده باشه....
منظورم اینه که کسی میدونه از این ایده ها که تو ایران اجرا نشده و موفق هست بگه...همین
روی بچه های مقطع راهنمایی سرمایه گذاری کن
خیلی از پدر و مادرا میخوان که بچه هاشون تو این سن یه سایت حسابی برن و مطلب براشون داشته باشه
الانم همه مردم یکی دو تا بچه دارن و براشون سرمایه گذاری میکنن.
سوالات نمونه بزار
مطلب بروز بزار خلاصه پابند سایتت کن و همین راهو بگیر برو جولو
مطمئنم سود دهی خوبی داره
من این کارو دوست دارم ولی واقعا وقتشو برای مدیریتش ندارم
اگه قوی کار کنی واقعا خوبه.
موفق باشی
سلام
من ایده دارم سایت بزرگی هما نند exchange
که همه بتونن دلار یرو پوند خودشون برا فروش بزارن
و بخرن
و و و
یه درصد کمیش به ارایه دهنده سایت بره
سلام دوست عزیز
به نظرم اینجا ایده ای بدست نمیارید
خودتون فکر کنید ببینید چی کمه همونو اجرایی کنید
ببینید شما چرا میرید از سایت های خارجی استفاده میکنید ...
مثلا چرا میرید فیسبوک ؟
چرا میرید یوتیوب ؟
چرا الکساتونو چک میکنید
میدونم این ایده ها یکم گنده تر از دهنه ولی الان رقبای ایرانی در این زمینه ها کم هستند و اگر عزم راسخی داشته باشید انشالله به هدفتون میرسید
امیدوارم به نتیجه خودتون برسید و ..
موفق باشید ...
دیگه این قدر در زمینه اینترنت فعالیت انجام شده و دست زیاد شده که فکر نکنم دیگه ایده ای قابل اجرا و ناب برای استارت کار باشه
باید در یکی از زمینه های موجود با قدرت و دانش بالا در اون زمینه فعالیت کنید تا انشاالله به نتیجه مورد نظرتون برسید
شبکه اجتماعی الان دیگه جوابگو نیست...
مثلا من بخوام شبکه اجتماعی بزنم که کاربران حریم شخصی داشته باشن حالا نمیگم فیسبوک حریم شخصی کامل داره اما باز مثل شبکه های اجتماعی ایرانی نیست...
زود ف.ی.ل.ت.ر میشم پس به درد نمیخوره...
قضیه rating خیلی به ذهنم رسید اما یه حمایت دست جمعی میخواد که ایرانیا ماشالله همیشه دوست دارن حمایت کنن...یعنی به طرف تا پول ندی جواب سلامتو هم نمیده...پس تو این یکی هم مشکل داریم...
ایده جدید فقط این نیست که شما بگی آقا یه شغل جدید اینترنتی....
مثلا میتونی در مورد یه فروشگاه جدید یه نظر خاص بدی که باعث افزایش فروش میشه و کاربر پسنده اینارو هم ایده جدید میگن....
میدونم اینجا ایده ای خوب پیدا نمیشه اما بالاخره گفتم یه بحثی باشه که شاید اگه من هم نتونستم استفاده کنم کسی دیگه که قدرت بیشتری داره این کارو به سر انجام برسونه....
بازم ممنون
نمیدونم این درامد زایی داشته باشه یا نه. شاید بشه سایت هایی که کاربر سوال میپرسه و بقیه میان جواب میدن ساخت مثل سایت stackoverflow یا ... خودم یه مدت تو ذهنم بود که همچین سایتی بزنم. یه پیج fb هم هست به اسم سوال کنید که بازدید کننده زیادی هم داره