پاسخ : فروش وبسایت والوبیت wallobit.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
شما از پنل به sibsoft میل بزنید که قصد تغییر ایمیل دارید.
اگر قبول کردن من خرید رو انجام بدم
فقط تغییر ایمیل رو براتون بپرسم یا تغییر دامنه رو هم بپرسم ؟
خوب اگر واقعا دلتون میخواد نگهش دارید چرا به جای فروش یک مدیر رو نمیارید ؟
یک نفر رو برای مدیریت بیارید و یک سری از کار ها رو به ایشون بسپرید تا شما هم بتونید به سایر کارهاتون برسید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
خوب اگر واقعا دلتون میخواد نگهش دارید چرا به جای فروش یک مدیر رو نمیارید ؟
یک نفر رو برای مدیریت بیارید و یک سری از کار ها رو به ایشون بسپرید تا شما هم بتونید به سایر کارهاتون برسید
به اون هم فکر کردم ولی آوردن مدیر هم دردسر های خاص خودش رو داره که متعهد به کار باشه و مسئولیت پذیر باشه و ... ولی در کل دلیل اصلی اینه که این کار ، کار من نیست و بنده تخصص و مهارت لازم رو در این زمینه ندارم که بخوام ادامه اش بدم
زمینه کاری بنده چیز دیگری است و به اشتباه وارد اینکار شدم و دلیل اصلی اینکه هنوز اونطور که باید سایت پیشرفت نکرده است هم همین موضوع است.
سایت کامل و آماده بهره برداری است و رنک مناسبی هم دارد ، کاربران و فایل های آپلود شده زیادی نیز دارد ، 897 کاربر و 6461 فایل آپلود شده روی سرور .. ایندکس خوب گوگل و سئو شده.
با این تفاسیر کسی که بنظرش تو این کار مستعد هست میتونه خیلی زود چند ماهه سایت رو به پیشرفت زیادی برسونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz
به اون هم فکر کردم ولی آوردن مدیر هم دردسر های خاص خودش رو داره که متعهد به کار باشه و مسئولیت پذیر باشه و ... ولی در کل دلیل اصلی اینه که این کار ، کار من نیست و بنده تخصص و مهارت لازم رو در این زمینه ندارم که بخوام ادامه اش بدم
زمینه کاری بنده چیز دیگری است و به اشتباه وارد اینکار شدم و دلیل اصلی اینکه هنوز اونطور که باید سایت پیشرفت نکرده است هم همین موضوع است.
سایت کامل و آماده بهره برداری است و رنک مناسبی هم دارد ، کاربران و فایل های آپلود شده زیادی نیز دارد ، 897 کاربر و 6461 فایل آپلود شده روی سرور .. ایندکس خوب گوگل و سئو شده.
با این تفاسیر کسی که بنظرش تو این کار مستعد هست میتونه خیلی زود چند ماهه سایت رو به پیشرفت زیادی برسونه.
تخصصتون در این کار نیست منظورتون چی هست ؟
تو چه قسمتی تخصص دارید و تو چه قسمتی خیر.
شاید بنده بتونم کمکتون کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz
فقط تغییر ایمیل رو براتون بپرسم یا تغییر دامنه رو هم بپرسم ؟
هر ردو رو بپرسید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
هر ردو رو بپرسید .
سلام
بنده دو روز پیش تیکت بهشون ارسال کردم که الان جواب دادند :
That's possible to change email and domain name. However, there's $30 fee to change domain name.
با سلام
بسیار به فکر تاسیس همچین سایتی بدوم ولی سوالی داشتم
خوب هر کاری تخصصی میخواد و بنده اطلاعات خوای در مورد سایت های آپلود سنتر ندارم
میتونم بپرسم میزان هزینه و تخصصی که میخواد چی هستش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
بسیار به فکر تاسیس همچین سایتی بدوم ولی سوالی داشتم
خوب هر کاری تخصصی میخواد و بنده اطلاعات خوای در مورد سایت های آپلود سنتر ندارم
میتونم بپرسم میزان هزینه و تخصصی که میخواد چی هستش؟
هزینه ماهیانه ، 62 یورو (حدود 260 هزار تومان ماهانه) سرور اختصاصی هست + لایسنس سرور مجازی سی پنل (حدود 50 هزار تومان ماهانه) البته اگر بخواید از سی پنل استفاده کنید اگر از دایرکت ادمین استفاده کنید ماهانه 20 هزار تومان هست.
تخصصی هم که لازم هست دانش مدیریت سرور و بازاریابی برای معرفی سرویس و خدمات وبسایت اشتراک گذاری شما میباشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz
هزینه ماهیانه ، 62 یورو (حدود 260 هزار تومان ماهانه) سرور اختصاصی هست + لایسنس سرور مجازی سی پنل (حدود 50 هزار تومان ماهانه) البته اگر بخواید از سی پنل استفاده کنید اگر از دایرکت ادمین استفاده کنید ماهانه 20 هزار تومان هست.
تخصصی هم که لازم هست دانش مدیریت سرور و بازاریابی برای معرفی سرویس و خدمات وبسایت اشتراک گذاری شما میباشد.
کلا" روی سرور های اختصاصی باید به وسیله پنل به اسکریپت متصل بشه یا از وب سرور خواصی استفاده میشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
کلا" روی سرور های اختصاصی باید به وسیله پنل به اسکریپت متصل بشه یا از وب سرور خواصی استفاده میشه ؟
سرور اختصاصی چیز عجیبی نیست ، شما لینوکس نصب میکنید ، وب سرور (آپاچی ، لایت اسپید و ... ) ، پنل مدیریت هم نصب میکنید (سی پنل ، دایرکت ادمین و ...) و بقیه اش مثل استفاده از هاست معمولی هست.