98graph.com
نمایش نسخه قابل چاپ
98graph.com
چی شد عزیز؟
خب این چیزایی که شما بررسی میکنی که اصن چیزی نیس! این کارها رو خود کاربرا هم میتونن انجام بدن! :
۱- ثبت سایت در گوگل وبمستر
۲- ثبت نقشه سایت در گوگل
۳- چک کردن تگها در سایت chkme.com
در کل ۱۰ دیقه هم طول نمیکشه!
سلام
ایرادات سایت شما:
Title سایتتون ضعیف انتخاب شده است
Description را می تونید قوی تر انتخاب کنید
مشکل در اکانت twitter
تنظیم نبودن تگهای heading
کند بودن سایت
بهینه نبودن تصاویر
مشکل در نقشه سایت و ....
شاید از خودتون سوال کنید که این موارد به رتبه گوگل سایت شما چه ربطی داره ، گوگل به سایتی با بازدید بالا که سئو مناسب نداشته باشد اهمیت کمتری می دهد
البته با گرفتن backlink مناسب می توانید رنک گوگل سایت خود را افزایش دهید
و نکته آخر fix کردن موارد ذکر شده باعث دو برابر شدن ورودی های گوگل سایت شما می شود
در صورت لزوم بفرمایید تا source قسمتهایی که مشکل دارد را نیز برای شما در تاپیک قرار دهم.
با تشکر
سلام اون چیزی که من در پست اول نوشتم کمی با این چیزی که شما گفتید فرق داره :
تنظیم نقشه سایت
-تنظیم افزونه سئو
-تنظیم گوگل وب مستر
-تنظیم title و description سایت
-رفع ایرادات قالب از لحاظ coding
-ایجاد backlink
و ...
در رابطه با این مورد یک توضیح مختصر بدم : -تنظیم title و description سایت
تنظیم درست این مورد باعث می شود که سایت شما در دو کلمه کلیدی خاص به صفحات یک و دو گوگل بیاید
مهمترین قسمت سایت title سایت هست پس براحتی از کنار آن نگذرید.
با تشکر
لطفا شماره تماس یا ایدی بدید
سلام
پس از بررسی تعدادی از وب سایت های ارسالی متوجه شدم که کاربران عزیز یک سری موارد مشابه یکدیگر را رعایت نکرده اند لذا لازم دانستم که درباره یکی از این موضوعات که جزو حساسترین مباحث سئو است یک آموزش مختصر در این تاپیک قرار دهم
تگ title
به جرات می شود گفت که یکی از کلیدی ترین ارکان seo می باشد.این تگ بین تگ های <head>…..</head> قرار می گیرد.
چرا این تگ مهم است ؟ به خاطر اینکه وقتی کاربر مشغول جست و جو در موتورهای جست و جو است و عنوان خرید هاست را جست و جو می کند در نگاه اول عنوان سایت هایی که موتورهای جست و جو پیدا کردند توجهش را جلب می کند پس انتخاب یک عنوان مناسب برای سایت و همچنین استفاده از کلمات کلیدی مناسب خیلی مهم است .
روش من برای انتخاب عنوان مناسب برای سایت :
همیشه یک عنوانی رابرای سایت انتخاب کنید که با معیار موتورهای جست و جو همخوانی کامل داشته باشد و باید طوری انتخاب شود که توجه کاربر را به خود جلب کند برای مثال عنوان خرید هاست به صورت آنلاین و ثبت دامنه آنی می تواند یک عنوان خوب برای سایت باشد چون هم شامل کلمه کلیدی خرید هاست و ثبت دامنه است و هم طوری انتخاب شده است که کاربر را یک انسان فرض کرده نه یک ربات .
نحوه درست نمایش عنوان سایت
Primary keyword – secondary keyword|brand name
brand name| Primary keyword – secondary keyword
- فردا هاستینگ | خرید هاست و ثبت دامنه آنی
- خرید هاست و ثبت دامنه آنی | فردا هاستینگ
نکته ) بهتر است که عنوان سایت خود را به صورت مورد شماره دو تعریف کنید یعنی اینکه اول کلمات کلیدی نمایش داده شوند بعد برند سایت شما
متا تگ ها دستوراتی را در مورد صفحهات اینترنتی به موتورهای جستجو و کاربران ارائه می کنند که در صورت آگاهی از کاربرد و استفاده صحیح از آنها موقعیت وبلاگ و یا وبسایت در موتورهای جستجو مانند گوگل به شدت بهبود می یابد.
سلام سایت من چی شد دو روزه داداش
as-team.ir