پاسخ : انتخاب مناسب برای سرویس نامحدود
دوست عزیز بستگی به همون منطقه داره .
با این که خیلی ها از مخابرات ناراضی اند ، بنده بسته 128 kb گرفتم و سرعت دانلودم بالای 350 هست .
شب هم 4 گیگ رو رایگان و راحت میشه دانلود کرد . قیمتش هم معقولانه است .
بنده از کیفیت سرویسشون راضی ام . ولی پشتیبانی صفر !
یا حق
برید طرف سرویس دهنده های خصوصی مانند آسیاتک و پارس انلاین ، بنده از پارس آنلاین سرویس داشتم پشتیبانی و کیفیت خوبی داره نسبت به قیمتش
پیشنهاد من همون وایرلسه اگر میتونید پول تجهیزاتش رو بدید بهترین گزینست
ولی برای adsl پیشنهاد میکنم به هیچ وجه طرف مخابرات نرید که بعدا پشیمون میشید
پارس آنلاین میتونه گزینه ی خوبی باشه
درود
از نامحدود 128 پارس آنلاین استفاده میکنم
سرعت دانلود 250kb/s
موفق باشید
منطقه مخابراتی شرق تهران ، از تمامیه شرکتهای حاضر در این مرکز ADSL گرفتم اول پارس آنلاین ، کیفیت و پشتیبانی قابل قبول اما سیاست کاسبی و یه جورایی گول زدن مشتری در پارس آنلاین و شاتل وجود داره ، با بهترین کیفیت و آپتایم داری دانلود میکنی چند روز میگذره میبینی سرعت کشید در حد 10 کیلوبایت زنگ میزنی یه چند ساعتی میپیچوننت آخرشم خیلی سمج باشی میگن 8 گیگ دانلود کردی سقف دانلود unlimit !!!! ما همینه و باید با همین وضع ادامه بدی پس معنای unlimit میشه 8 گیگ :)
در مورد اینترنت وایمکس مبین نت اصلاً تمایلی ندارم توضیح بدم در همین حد که 4 روز استفاده کردم و مودمشو نصف قیمت دادم به دوستم که دیگه به این شرکت هم فکر نکنم!
آخر سر در رابطه با سرویس IN برای دفتر رفتم مخابرات دیدم یه لیست رنگی بزرگ و جدید زدن رو دیوار اشتراک ADSL پر سرعت تا 5 مگ ! کمی پرس و جو کردم و روی خط اشتراک 1 مگ گرفتم ، سرعت همیشه ثابته ، قطعی خیلی کم دارم و به جرأت میگم طول این 3 ماه که اشتراک دارم هر ماه حساب کنی بیشتر از 30 گیگ دانلود داشتم در کل از ADSL مخابرات راضیم سرعت به شکل ثابت بروی پکیج 1 مگ هم بین 110 الی 120 هست هزینه ماهانه حدود 74 تومن میدم که روی قبض تلفن منظور میشه فعلاً هم قصد تغییر شرکت ADSL ندارم .
پارس انلاین در حال حاضر بهترین گرینه است.
بنده نیز باهاشون کار کردم کیفیت قابل قبولی دارند.
اگر مصرفتون ماهی 10 ،11 گیگه نامحدود 128 پارس آنلاین گزینه خوبیه.10 گیگ رو با سرعت بالا دانلود میکنید مثلا 250KB بعد محدود میشید روی 16.از نظر پینگ هم هم میتونه خوب باشه هم میتونه بد،بستگی به مرکز مخابراتی داره
قیمتش هم فکر میکنم 25 هزار تومانه.
نامحدود فن آوا هم هست . 1 مگ نامحدودش حدود 128 KB دانلود میده محدودیت حجمی هم نداره قیمتش هم بد نیست:
تعرفه ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
درود
از نامحدود 128 پارس آنلاین استفاده میکنم
سرعت دانلود 250kb/s
موفق باشید
دوست عزیز شما اهواز هستید؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzn928
اگر مصرفتون ماهی 10 ،11 گیگه نامحدود 128 پارس آنلاین گزینه خوبیه.10 گیگ رو با سرعت بالا دانلود میکنید مثلا 250KB بعد محدود میشید روی 16.از نظر پینگ هم هم میتونه خوب باشه هم میتونه بد،بستگی به مرکز مخابراتی داره
قیمتش هم فکر میکنم 25 هزار تومانه.
نامحدود فن آوا هم هست . 1 مگ نامحدودش حدود 128 KB دانلود میده محدودیت حجمی هم نداره قیمتش هم بد نیست:
تعرفه ها
ممنون دوست عزیز. در مورد فن آوا که نمایندگی اهواز(طلوع رایانه لقمان) هستند، توی سایت خود نمایندگی تعرفه ها کاملا فرق میکنه!!! 1مگ و سایت اصلی نوشته 45 تومن ولی نمایندگی نوشته 200 هزار تومان!!!!
پیشنهاد میکنم اصلآ طرف فن آوا نرید ! :68:
درود
نامحدود تهران چی بگیرم ؟
کسی سمت مخابرات شیخ فضل الله میشینه ؟ اگه آره که بگه نامحدودش چجوره از نظر سرعت و قیمت!