پاسخ : اتصال به اینترنت با استفاده از فیبر نوری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pspasp
من همین الان با هزینه اندک سرعت دانلودم 18mهست
اینترنت ماهواره ای دارید ؟
یا پورت اخصاصی گرفتین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ra3ou1
بنده در یک جایی استفاده کردم
شخصی نبوده دوست عزیز
خوب منم که شخصی نمی خوام شرکتیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman1959
منظور از هر کیلومتر چیه میشه بیشتر توضیح بدید
سرعتش و چیزای دیگه
شما از مخابرات فیبر نوری بگیری معنیش این نیست به شما میفروشه بلکه به شما اجازه داده میشه ماهانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman1959
دوست عزیز فیبر که اصلا فکرش رو نکنید.
شما اگر اینترنت با آپلود و دانلود اختصاصی نیاز دارید بهترین کار اینترنت وایرلس از شرکتهای بزرگ هست.
که مطمئنا اول از فیبر به صرفه تر هست.دوم فیبر هم بگیرید باید گورت اختصاصی بگیرید که باز هزینه تموم شده بالاست.
باز پیشنهاد دوم بنده اگر وایرلس مساعد نبود استفاده از نت ماهواره ای البته با مجوز هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
دوست عزیز فیبر که اصلا فکرش رو نکنید.
شما اگر اینترنت با آپلود و دانلود اختصاصی نیاز دارید بهترین کار اینترنت وایرلس از شرکتهای بزرگ هست.
که مطمئنا اول از فیبر به صرفه تر هست.دوم فیبر هم بگیرید باید گورت اختصاصی بگیرید که باز هزینه تموم شده بالاست.
باز پیشنهاد دوم بنده اگر وایرلس مساعد نبود استفاده از نت ماهواره ای البته با مجوز هست.
در صورت امکان توضیح بیشتری بدین منظورتون از گورت چیه اگه از قیمت ها خبر دارین لطفا بیشتر توضیح بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
در صورت امکان توضیح بیشتری بدین منظورتون از گورت چیه اگه از قیمت ها خبر دارین لطفا بیشتر توضیح بدین
اشتباه تایپی بود منظورش پورت هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman1959
بنده در یک مکان خاص استفاده کردم
هنوز هم دسترسی دارم البته
شخص حقیقی و حقوقی نمی باشد .
ببینید بهتره برای کارتون پورت اختصاصی دریافت کنید و یا سرویسی دریافت کنید که بین افراد کمتری به اشتراک گذاشته شده است
ابنطوری می توانید از سرویس با کیفیت بهرمند شوید
همچنین می توانید با isp صحبت کنید و مواردی که لازم دارین با آنها در میان بگذارید
نسبت به اطلاعاتی که ارائه می دهید سرویس مناسب به شما معرفی می کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
شما از مخابرات فیبر نوری بگیری معنیش این نیست به شما میفروشه بلکه به شما اجازه داده میشه ماهانه
دوست عزیز اصلا ارائه نمی شود که بخواهند بگیرند
در برخی از مراکز مخابراتی زیر ساختها انجام شده و کابل برگردان فیبر نصب گردیده است.
ضمن اینکه استفاده از فیبر برای ایشان هزینه بالایی دارد
با سلام.
طبق نظر یکی از دوستان که از وایرلس استفاده کنید باید عرض کنم که وایرلس سرویس جالب و قابل اعتمادی برای مصرف شرکتی نیست.
در حال حاضر شرکت های بزرگ برای ارایه سرویس به مشترکین خانگی دچار ضعف شدید هستند. پس گزینه مناسبی برای اعتماد نیست.
شرکت های isp هم که اینترنت را بین چنید نفر تقسیم می کنند. و با آپلود و دانلود زیاد قطعا سرویس شما را مسدود می کنند. حتی اگر نامحدود باشد.
فکر میکنم در صورت فعالسازی اینترنت به صورت کابلی(adsl) بهترین گزینه فالسازی چندین خط به جای یک خط می باشد تا میزان ترافیک از روی یک خط کاسته شده و کمتر با isp به مشکل برخورد کنید.
موفق باشید
دوست عزیز اشتباه نکنید و در حال حاضر بر روی فیبر نوری سرویس نگیرید. بنده سرعت 2 مگابایت مخابرات گرفتم با سرعت دانلود 10 کیلوبایت. اعتراض هم کنید تنها جوابی که دریافت می کنید (همینه که هست). انحصار فیبر نوری هم برای مخابراته از شرکت های دیگه امکان دریافت ندارید.