به نظر من ارزش نداره با دامنه های مردم ریسک بکنیم. اگه resello یکم به پنلش برسه سیستم بدی نیست فقط یکم نواقص داره مثلا خیلی بده که فقط میشه 1 ساله ثبت کرد و بعد باید بری مابفی سالها رو manually renew بزنی. بعضی دامنه ها هم تاریخ انقضا اشتباه خورده!
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من ارزش نداره با دامنه های مردم ریسک بکنیم. اگه resello یکم به پنلش برسه سیستم بدی نیست فقط یکم نواقص داره مثلا خیلی بده که فقط میشه 1 ساله ثبت کرد و بعد باید بری مابفی سالها رو manually renew بزنی. بعضی دامنه ها هم تاریخ انقضا اشتباه خورده!
به نظر من الان که ریسلو بدون دردسر و ... هست
چرا الکی کار خودمون رو سخت کنیم و با راه هایی که ممکنه بعدا باعث یه سری مشکلات بشه ، کیفیت و اعتبارمون رو خراب کنیم
کاملا موافقم.
یکی بیاد اینجا بگه من توی ریسیلو چطوری چیلد نیم سرور بسازم برای dns های اختصاصی ست بشه روی سرورم الان خود بنده تا همین الان دوتا دامنه روی ریسیلر کلاب داشتم اون دوتا روی سرور اومد ولی این دامنه هنوز که هنوز نتونستم ست کنم
کسی نیست کمک کنه بگه چطور میشه انجام داد
ما خودمون هم ریسلر کلاب داریم هم ریسلو !
و به کاربران ریسلر کلاب پنل نمی دهیم ولی خیلی راضی هستند !
ریسلرکلاب هم قیمت های بهتری داره و هم آفرهای بهتری نسبت به ریسلو میده، اما کلاً ریسکه و به خطر انداختن دامنه مشتریه. البته یه شخص تازه وارد که میخواد دامنه بخره این مسائل رو نمیدونه و فقط دنبال قیمت بهتر میگرده.
سلام من یه دامنه توی ریسیلو دارم که میخوایم چیلد نیم سرو.ر تعریف کنم میخوام dnsهای اختصاصی دامنه رو ست کنم اما توی ریسیلو نمیدونم باید چیکار کرد میشه کمک کنید