پاسخ : ست کردن دامنه و راه اندازی سایت در سرور
windows برای php ساخته نشده
بهتره از لینوکس استفاده کنید
طبق گذشته خودم اینو گفتم
یک سایت sharetonix داشتم منابع مصرف میکرد
رو یکی از سرور ها یک ویندوز نصب کردم اول روی wamp بعد هم iis در دو حالت خیلی اعصابمو خورد کرد رو wamp که 3 بار هک شدم و اطلاعات رو پاک کردن
بهتره یک لینوکس تهیه کنید و از 15 روز تریال سی پنل استفاده کنید بعد از 15 روز هم با ftp به فایل هاتون دسترسی داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
windows برای php ساخته نشده
بهتره از لینوکس استفاده کنید
طبق گذشته خودم اینو گفتم
یک سایت sharetonix داشتم منابع مصرف میکرد
رو یکی از سرور ها یک ویندوز نصب کردم اول روی wamp بعد هم iis در دو حالت خیلی اعصابمو خورد کرد رو wamp که 3 بار هک شدم و اطلاعات رو پاک کردن
بهتره یک لینوکس تهیه کنید و از 15 روز تریال سی پنل استفاده کنید بعد از 15 روز هم با ftp به فایل هاتون دسترسی داشته باشید
خیلی ممنونم از راهنمایی تون . . . cpanel تریال رو می تونم دانلود کنم ؟ چه کاری باید انجام بدم ؟ :39:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezam
خیلی ممنونم از راهنمایی تون . . . cpanel تریال رو می تونم دانلود کنم ؟ چه کاری باید انجام بدم ؟ :39:
آموزش نصب سی پنل
سی پنل در لینوکس نصب میشه
درخواست بدین براتون روش لینوکس نصب کنن
البته فقط نصب سی پنل کافی نیست
باید کانفیگ هم بشه
دایرکت ادمین هم نصب کنید خوبه
یک بار هزینه لایسنس میدین :دی دیگه نمی خواد بدی ولی نمی تونید دایرکت ادمین رو آپدیت کنید
حق با دوستانه! بنده هم شخصا تجربه کردم منم میخواستم رو ویندوز سایت بالا بیارم خیلی سخته!و با IISهم نمیشه PHPبالا آورد و رو xampو wampهم ست کردن دامنه کاریست بسی دشوار
پس با توجه به راهنمایی دوستای گلم میریم دنبال لینوکس . . .دم همتون گرم بابت راهنمایی هاتون >:d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
آموزش نصب سی پنل
سی پنل در لینوکس نصب میشه
درخواست بدین براتون روش لینوکس نصب کنن
البته فقط نصب سی پنل کافی نیست
باید کانفیگ هم بشه
دایرکت ادمین هم نصب کنید خوبه
یک بار هزینه لایسنس میدین :دی دیگه نمی خواد بدی ولی نمی تونید دایرکت ادمین رو آپدیت کنید
اینجا دوتا سوال پیش اومد واسه من :
1- اگه تریال سی پنل تموم بشه دسترسی به دیتابیس و پی اچ پی مای ادمین و ایمیل و ... که دیگه از کار میوفته دیگه؟ :39:
2- درباره دایرکت ادمین متوجه نشدم . اگه یه بار لایسنس یک ماه بگیریم و دیگه لایسنس نگیریم فقط عیبش اینه که نمیشه دایرکت ادمین رو آپدیت کرد؟ دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ :-?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ho3yn_sha2
اینجا دوتا سوال پیش اومد واسه من :
1- اگه تریال سی پنل تموم بشه دسترسی به دیتابیس و پی اچ پی مای ادمین و ایمیل و ... که دیگه از کار میوفته دیگه؟ :39:
2- درباره دایرکت ادمین متوجه نشدم . اگه یه بار لایسنس یک ماه بگیریم و دیگه لایسنس نگیریم فقط عیبش اینه که نمیشه دایرکت ادمین رو آپدیت کرد؟ دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ :-?
اول ببخشید دیر جواب دادم
1.بله همه چی از کار میوفته ولی با اسکریپت های برای مدیریت دیتابیس و ایمیل می تونید باز هم دسترسی داشته باشید برای دسترسی به فایل ها هم از اف تی پی باید استفاده کنید
2.بله برای یکی از دوستان راه انددازی کردم و الان 2ماهی میگزره از لایسنس که گذشته
ولی بگم فقط تهیه سرور و نصب کنترل پنل نیاز نیست باید کانفیگ ها و تنظیمات اولیه سرور رو اجرا کنید تا سایت شیرترانیکسی به خوبی کار کنه نه فقط شیرترانیکس بلکه هر اسکریپتی