پاسخ : ساعت تغییر آمار الکسا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbasss
یه سوال:
مدتیه بازدید سایتم بیشتر شده ولی آمار الکسا به جای اینکه بهتر بشه بدتر شده! کسی میدونه چرا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
E_R_B
والا شایعه شده که الگوریتم الکسا عوض شده
ماله ما همینطوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asafnak
الکسا ما معمولا نیمه شب تغییر میکنه
و طبق گفته دوستان علاوه بر زیاد شدن بازدید الکسا بدتر شده
شاید جدیداً الکسا بازدید های fake رو تشخیص میده ، مثلا خیلی از سایت ها از پاپ آپ یا سایت های افزایش بازدید استفاده می کنند
بازدید عدد ثابتی نیست ، و همیشه نمی شه انتظار داشت با بازدید بیشتر الکسا بهبود پیدا کنه. چون به جز بازدید ، عوامل دیگری هم در رنک الکسا تاثیر بسیاری داره:
مثلا زمانی کاربر در صفحه های سایت شما می ماند ، تعداد صفحاتی که می بیند و حتی اینکه سایت شما جز الکسا پرو هست یا نه !! (این یکی رو زیاد مطمئن نیستم )
اصلا ساعت خاصی نداره . باید الگوریتم آلسکا رو یکی پیدا کنه اون موقع میفهمین چطوری خودشو آپدیت میکنه :d
والا من که هر روز چک میکنم
دو سه هفته قبل دور و بر ساعت 12 شب آپدیت میشد
الان صبح ساعت 5 تا 7 آپدیت میشه
واسه ما بین ساعت 2 بامداد تا 8 صبح اپدیت می کنه.
هر لحظه رقابت داره شدید تر میشه مخصوصا بین رتبه ایران و سایت ها هی پاپ اپ میخرن و تقلب می کنن که بیان بالا عادیه سایتی با افزایش ای پی رتبش بد تر بشه(تا حدی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farbodsteps
واسه ما بین ساعت 2 بامداد تا 8 صبح اپدیت می کنه.
هر لحظه رقابت داره شدید تر میشه مخصوصا بین رتبه ایران و سایت ها هی پاپ اپ میخرن و تقلب می کنن که بیان بالا عادیه سایتی با افزایش ای پی رتبش بد تر بشه(تا حدی)
من درخواست تبلیغات پاپ آپ از شما داشتم . تو سایتتون هم تیکت زدم ولی جوابی نیومد :-|