پاسخ : سروربا کیفیت انگلستان≈پردازندهHexacore≈پو رت10گیگ≈15%تخفیف≈رم1گیگ15000ت+ 30روزگارانتی≈کانفیگ رایگان
پهنای باند منصفانه یعنی حداکثر چقدر؟
پاسخ : سروربا کیفیت انگلستان≈پردازندهHexacore≈پو رت10گیگ≈15%تخفیف≈رم1گیگ15000ت+ 30روزگارانتی≈کانفیگ رایگان
سلام
1: اگه کانفیگ دایرکت ادمین رایگان و حرفه ای بر حسب نیاز مشتری انجام میدهید ازتون 4 گیگ سفارش بدیم
موارد موردنیاز ما
نصب اخرین نسخه آپاچی و کانفیگ
نصب اخرین نسخه مای اس کیو ال و بهینه سازی mysql برای راندمان بیشتر
نصب نسخه 5.5 php
نصب و کانفیگ شتاب دهنده و کش eaccelerator
نصب فایروال و کانفیگ csf
و...
2: مدت زمان تحویل سرور با دایرکت ادمین و کانفیگش ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IranSatellite
سلام
کیفیت سرور ایشون تایید میشود و سروری که بنده تهیه کردم، کیفیت بالایی داشت.
لطف کنید هزینه هارد اضافه 500 گیگ را هم بفرمائید.
ممنون
پاسخ شما در تیکت داده شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadkb
پهنای باند منصفانه یعنی حداکثر چقدر؟
در پاسخ شما دوست عزیز باید عرض کنم که ما برای احترامیکه به مشتری قائل هستیم برای سرویس ها پهنای محدودی در نظر نگرفتیم.
ولی به علت پهنای محدودی که از دیتا سنتر داریم این انتظار رو از یوزر داریم که مصرف منصفانه ای داشته باشه و بیش از ان چهارچوب استاندارد که سایر یوزر ها مصرف دارند خارج نشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
force
سلام
1: اگه کانفیگ دایرکت ادمین رایگان و حرفه ای بر حسب نیاز مشتری انجام میدهید ازتون 4 گیگ سفارش بدیم
موارد موردنیاز ما
نصب اخرین نسخه آپاچی و کانفیگ
نصب اخرین نسخه مای اس کیو ال و بهینه سازی mysql برای راندمان بیشتر
نصب نسخه 5.5 php
نصب و کانفیگ شتاب دهنده و کش eaccelerator
نصب فایروال و کانفیگ csf
و...
2: مدت زمان تحویل سرور با دایرکت ادمین و کانفیگش ؟
دوست عزیز کانفیگ درخواستی شما با هزینه قابل انجام میباشد .
برای اطلاع از هزینه ها از طریق سیستم تیکتینگ با ما در ارتباط باشید.
سلام یه سوالی دارم . روی این سرور با چه هزینه ای پورت 10 رو از رداستیشن گرفتید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
سلام یه سوالی دارم . روی این سرور با چه هزینه ای پورت 10 رو از رداستیشن گرفتید ؟
پ.خ برای شما ارسال شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
با عرض سلام
دوست عزیز کانفیگ درخواستی شما با هزینه قابل انجام میباشد .
برای اطلاع از هزینه ها از طریق سیستم تیکتینگ با ما در ارتباط باشید.
عزیز نوشتید کانفیگ رایگان هستش
باشه اگه کانفیگ هم نکنید مشکلی نیس
فقط این موارد میخوام اپدیت بشه چون در حالت معمولی روی دایرکت ادمین بصورت پیش فرض
اپاچی و مای اس کیو ال وو نسخه قدیمی پی اچ پی نصب میشه که بنده میخوام اخرین نسخه هاش رو نصب کنین
نصب اخرین نسخه آپاچی
نصب اخرین نسخه mysql
نصب نسخه 5.5 php
همین موارد اپدیت بشه کافیه برامون کانفیگ رو بعدا میتونیم به یکی بدیم انجام بده
مدت زمان تحویل سرور با دایرکت ادمین ؟
دوستان من پلن برنزی رو خرید بسیار عالی بود و سرعت دانلودش حدود 300 پینگ 5بود تبلیغ نمیکنم اما پیشنهاد میکنم بخرید واقعا عالیه از سرورگیت هم تشکر میکنم
پنل ریبوت تحت وب دارید؟
دسترسی به VMware vSphere Client ارائه میشه؟