پاسخ : شراکت همه بخونید لطفا :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raid_10
درود بر شما
در حقیقت اسم این کار شراکت
و در کل برنامه ای که در فکر م هست و روش کار کردم به این صورت می باشد :
آدم هیچوقت نباید از جاهای بزرگ شروع کنه تا موفق شه ولی می تونه از جاهای کوچیک ولی زود موفق شه
بالفرض تو قسمت فروش من ذهتی دارم که ماه اول به تنهایی بدون مشتر ی هایی که می تونم بیارم برم دنبال قضیه فروش بیشتر از 100 تا مجازی ساز میفروشم
که اگر روزی 2 3 ساعت بیشتر وقت گداشنه بشه که این تعدد زیاد ترم می شوذ
در کل فعلا برای استارت یه سرمایه گذاشته می شود و به محض این که سرور اول فروش رفت پول سرور برای ماه آیندش برداشته می شود و با پول سود یه سرور جدید خریده می شود با توجه به برنامه
ای که هست و بحث فروش سرور که یکی خرید دید خوبه میره به 10 تا دیگه هم می گه به راحتی می شود وقتی یه خورده تعداد سرور ها زیاد شد نسخه انگلیسی سایت رو هم بالا بیاریم
و برنامه های دیگر در این رابطه
دوست عزیز شما با توجه به این برنامه ای که نوشته اید نمیتونید موفق بشید.
چون شما فقط دارید فروشتون رو در داخل همین انجمن متمرکز میکنید میتونید سوال کنید از بزرگان این انجمن ... که با شرکت های مختلف و ... هم در ارتباط هستند.
فکر هم نمیکنم کسی با شما همکاری داشته باشد به این دلیل که هرکسی دلش میخواد برای خودش کار کند و پول بزاره...! (قانون ایرانی جماعت است)
به هر حال امیدوارم موفق باشید.
به این کار شما نمیگن شراکت..شما دنبال سرمایه گزار هستید! شراکت یعنی چند نفر دور هم جمع میشند یک فکری رو دنبال میکنند و خرید و.. و شروع به کار میکنند.سود مساوی از سهم و.. اما شما میگی خودت باید حتما بخری سرور رو..میدونی چی بخری! مشتریت هم آمادست.ایده هم مال خودته و...!! دیگه شریک این وسط چیکاره هست؟ شما دنبال یک سرمایه گذاری که بیاد پول بزاره با شما و تو سودش سهیم بشه و صد البته باید طرف ریسک کنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
دوست عزیز شما با توجه به این برنامه ای که نوشته اید نمیتونید موفق بشید.
چون شما فقط دارید فروشتون رو در داخل همین انجمن متمرکز میکنید میتونید سوال کنید از بزرگان این انجمن ... که با شرکت های مختلف و ... هم در ارتباط هستند.
فکر هم نمیکنم کسی با شما همکاری داشته باشد به این دلیل که هرکسی دلش میخواد برای خودش کار کند و پول بزاره...! (قانون ایرانی جماعت است)
به هر حال امیدوارم موفق باشید.
با سلام
شما کالملا حق دارید ولی من نگفتم قرار متمرکز شم رو اینجا از بزرگان رایدکال گرفته تا گارنا ارتباط دارم که بیشترین وی پی اس ها رو برای ای اف کی و مولتی می خرن
فروشندگان قند شکن و خیلی موارد دیگر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
به این کار شما نمیگن شراکت..شما دنبال سرمایه گزار هستید! شراکت یعنی چند نفر دور هم جمع میشند یک فکری رو دنبال میکنند و خرید و.. و شروع به کار میکنند.سود مساوی از سهم و.. اما شما میگی خودت باید حتما بخری سرور رو..میدونی چی بخری! مشتریت هم آمادست.ایده هم مال خودته و...!! دیگه شریک این وسط چیکاره هست؟ شما دنبال یک سرمایه گذاری که بیاد پول بزاره با شما و تو سودش سهیم بشه و صد البته باید طرف ریسک کنه!
شرمنده شاید شما تو اسکایپ نبودید یا شایدم من بد توضیح دادم و شما متوجه نشدید
در مورد قضیه سرور به دلیل اینکه می خوام از این کار نون در بیارم نه این که برا تفریح باشه
و می خوام سریع توی مجموعه پیشرفت کنیم
و اینکه رنج قیمت دستم باشه چفدر خرج می شه جفدر در میاد
تو اسکایپ بهتر توضیح می دم براتون
با تشکر