پاسخ : تک وب : با giga-international.com کار نکنید
منم احتمالاً جریانم رو شنیدین !
دو هفته پیش باهاشون کلی هماهنگ کردم که شنبه ظهر من شروع میکنم به بک آپ گرفتن و وقتی تمام شد ( احتمالاً ساعت 5 عصر ) باید شروع به عوض کردن سیستم عامل کنید
اونها هم گفتن سرور شما فلان مدل هست و هزینه os-reload 60 یورو هست .
من روز شنبه تقریباً ساعت 12 ظهر شروع کردم به بک آپ گیری و ساعت 4:30 تمام شد
ایمیل زدم به گیگا گفتم مشخصات بدین واسه پرداخت ، تقریباً ساعت 9 شب جواب دادند ، بعد از پرداخت من تقریباً 1 هفته باهاشون هماهنگ کردم که Vmware ESX میخوام ولی ساعت 1 شب به وقت ایران سرور بالا اومد دیدم vmware esxi هستش !
هر چی ایمیل زدم جواب ندادند تا فرداش ساعت 12 ظهر ( به وقت ایران )
جواب دادند که سیستم عاملی که شما خواستی پولی هست و شما واسه لایسنس به مشکل بر میخوری و ما براتون vmware esxi نصب کردیم و هیچ فرقی هم با هم ندارند
یه لینک فرستادم که فرق های vmware esx رو با vmware esxi نوشته بود و کلی توضیح دادم که من فرق هارو میدونم ، خودمم میتونم لایسنس بگیرم و ....
بعد 3-4 ساعت جواب دادن که باشه ما اینو نصب میکنیم براتون !
بعد 1 ساعت ایمیل زدند که این مدل سروری که شما داری کارت شبکش Vmware esx رو پشتیبانی نمیکنه و باید 39.9 یورو دیگه بدین
بعد 3 ساعت ( تقریباً ساعت 8-7 ) ایمیل زدند که ما چند مدل esx داریم و یه لینک فرستادن که من انتخاب کنم ، مدل رو بهشون گفتم
بعد 1 ساعت ایمیل فرستادن که متاسفانه ما نتونستیم اینو دانلود کنیم و لطفاً فایل ISO بدین
منم فایل رو آپلود کردم و دادم بهشون و بعد از تقریباً 4 ساعت سرور بالا اومد
رفتم Vps بسازم ، موقع آپلود کردن فایل iso باید ssh برا یوزر root فعال باشه که نبود ! ایمیل زدم گفتن یا 20 یورو بده برا نصب KVM یا 30 یورو بده ما خودمون فعال کنیم !
و جابله لیست قیمت هاشون رو :
Technical support (30 EUR)
Intel PRO/1000 NIC for ESXi 4.0
OS-Restore
Download Vmware esx
Write Vmware Esx ISo To DVD
کلاً اینکه واسه یه عوض کردن سیستم عامل 100 یورو از من گفتن و میخواستن 20-30 تا دیگه هم بگیرن و تقریباً 24 ساعت به خاطر اشتباه اونها سرور من پایین بود!
من مشکل اینجاست که مشتریام عادت کردن بهش و میگن دیتاسنتر عوض نکن ! وگرنه این رو صلاً دیتاسنتر حساب نمیکنم
البته من مشکل پورت و ... رو اصلاً ندارم و پورتم 100 واقعی هست
سلام ! راستش گیگا عادت کرده به پول گرفتن و حتی وقتی میبینند ایرانی هستید باز هم بد تر میشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
اینکه چیز تازه ای نیست ! صد تا تاپیک مشابه همینم دیدیم. شما با پورتش مشکل نداشتی ؟ :))
نه روی پرت هیچ مشکلی نداشتم
من حتی میل زدم
که سرویستون خوبه
ولی این پول گرفتناتون مشتری ما و شما رو میپرونه
گفتن ما شرکت معتبری هستیم و این سیاست کاری ما هست و قابل تغییر هم نیست
من به این راحتی ولشون نمی کنم
یه حال اساسی باید بهشون داده بشه
دوستانی که چوب این ***ا رو خوردن پیشنهاد بدن
کلا دیتا سنتری که هیچ چیز و قانون مشخصی نداشته باشه ! همینه ! 1 سال پیش اشتباها این سایت رو دیدم و خرید کردم و هنوز مشتری های خوبی رو که از دست دادم رو حسرت می خورم
صد رحمت به ورلد استریم :))
حداقلش پول زور نمیگرفت :دی
نقل قول:
من به این راحتی ولشون نمی کنم
یه حال اساسی باید بهشون داده بشه
دوستانی که چوب این ***ا رو خوردن پیشنهاد بدن
Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet
برید و ریویو بنویسید ....
نقل قول:
صد رحمت به ورلد استریم :))
حداقلش پول زور نمیگرفت :دی
بابا اون بیچاره ها خیلی خوب بودن
فقط شبکه شون خیلی داغون بود
من میگم یه وبلاگ بزنیم
همه مشکلاتمون و بگیم
به انگلیسی
بعد تو گوگل تبلیغ بدیم
این ها نتیجه وقتی هست که کیفیت فدای قیمت بشه ! حالا بعضی دوستان تو زمان خودشون چه قدر گیگا گیگا می کردند !!!