پاسخ : \\\\\فروش ویژه Xvps - تضمین بازگشت وجه - شروع قیمت از 15 هزار تومان /////
با سلام و احترام
در صورت مصرف درست پردازنده به صورت unlimited میماند
آیپی هم پ.خ شد
با تشکر
پاسخ : \\\\\فروش ویژه Xvps - تضمین بازگشت وجه - شروع قیمت از 15 هزار تومان /////
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pazis
دیتاسنتر این آفرها چیه؟
با سلام و وقت به خیر - صفحه ی اول قید شده
آلمان : hetzner
آمریکا : wholesale
با سلام مجدد
میخواستم بدونم میشه سرور تهیه شده رو در آینده ارتقا داد ؟ <هارد و رم>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali003
با سلام مجدد
میخواستم بدونم میشه سرور تهیه شده رو در آینده ارتقا داد ؟ <هارد و رم>
با سلام و احترام
بله این امکان وجود داره که در آینده سرورتون رو ارتقا بدید
سلام
بنده میخواستم سایت موزیک راه اندازی کنم . دوستان شما رو معرفی کردن و گفتن سرورهاتون کیفیت و آپتایم بالا داره
اولین بار هست که اقدام به ایجاد سایت میکنم لطفا بنده رو راهنمایی کنید که از چه سرویسی باید استفاده کنم و این که چقدر هزینه بر خواهد بود
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shayan-kazemi
سلام
بنده میخواستم سایت موزیک راه اندازی کنم . دوستان شما رو معرفی کردن و گفتن سرورهاتون کیفیت و آپتایم بالا داره
اولین بار هست که اقدام به ایجاد سایت میکنم لطفا بنده رو راهنمایی کنید که از چه سرویسی باید استفاده کنم و این که چقدر هزینه بر خواهد بود
مرسی
با سلام و تقدیم احترام
آیدی یاهو براتون ارسال شد - ادد کنید توضیحات کامل میدیم خدمتتون
با تشکر
ایدی یاهوتون رو برای بنده هم ارسال کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc.rootall
ایدی یاهوتون رو برای بنده هم ارسال کنید
خدمت شما
http://www.uploadax.com/images/42754484694538580094.png
متاسفانه به یاهو دست رسی ندارم