من الان تواین فکرم که وارد این کار نشم چون واقعا دست توی این کار زیاده! توی هر سایتی میری نمیشه بنر هاستینگ نباشه!
همون سامانه پیامکی که دارم کافیه
نظر شما چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
حداقل 700~800 چون 24 ساعتس
البته بستگي به سطح علمي ايشون هم داره.
ضمنا حتما قرار داد ببنديد، پشتيبان آنلاين دو در كنه بره زياده امكانش
موفق باشيد.
حداقل حقوق پشتیبانی 24 ساعته به نظر بنده باید بالای 900 تومن باشه !
بقیه دوستان هم نظر بدین
شروعتون چه جوری بود؟
حداقل = حقوق کار 480
از این کمتر یا اینکه برای کارتون ارزش قائل نمیشید یا اینکه پشتیبان شما به قدر کافی مهارت نداره تا لایق این رقم باشه
نمیشه به صرف اینکه استارت کار هست دستمزد پشتیبان رو کسر کرد
حالا اگر در عالم رفاقت میخواد از این مبلغ مقداری رو به عنوان کمک ازتون نگیره دیگه بحثش جداست. حداقل حقوق برابر با قانون کار میشه ارزش بخشیدن به کار و پشتیبان و در نتیجه نظام مند بودن شغلتون
یه نکته ای که دوستان هم اشاره کردن مسئله ی رفتن پشتیبان هست
میان یه مدتی کار رو میبینن و اصولا چون اکثریت ایرانی روحیه تیمی ندارن به فکر استقلال میوفتن و میخوان خودشون مستقل کار کنن
علاوه بر اینکه شما قرارداد تنظیم میکنید که ایشون به مدت x روز در مجموعه ی شما مشغول باشن باید یک ضمانت اجرا (چک ، سفته ، یا ضامن) هم در نظر داشته باشید تا در صورت تخطی از شرح وظایف ، دستتون به جایی بند باشه
اگر موارد فوق که حداقل های لازم برای استخدام پشتیبان ولو اینکه رفیق باشه رو تامین نکنید ، یقینا به مشکل بر خواهید خورد
پشتیبان 8 ساعت در روز (حضوری بدون دورکاری)، 44 ساعت در هفته، 176 ساعت در ماه (2.5 روز حق مرخصی در ماه)، با بیمه، حقوق 800 هزار تومان (در یک شرکت متوسط به بالای هاستینگ)
مواردی مانند، دور کاری، شیفت شب و سایر موارد بر حسب ساعت کاری باید به مبلغ فوق اضافه بشه.
با من در ارتباط باشین بهتون نظر بدم در رابطه با کار هاستینگ خوبه نه به تنهاییی
id skype : Raid1.0
اون دوستی که گفتن یک و دویست خیلی بالا گفتن. واقعا بیشتر از ۷۰۰ و کمتر از ۴۰۰ نباید باشه. البته باز بستگی داره به سنگینی کار.
عزیز بسته به خواسته هاشونم داره
به عبارت دیگه پول پول میاره
هزینه میزاره سود می گیره