پاسخ : از کار افتادن دامنه .tk
توسط سایت های whois چک کنید ببینید ای پی که ست کردید با اونی که نشون میده یکی هست ؟
معمولا دامنه توی لیست باشه یعنی فعاله اگر دامنه تو لیستتون هست یعنی فعاله مگر این که یک مشکل مثل رعایت نکردن قوانین باشه که اینجوری میشه و امکان این هم هست که هاست شما مشکل داشته باشه بهتری روی دی ان اس ست بشه
ممنونم . چک که میکنم از اینجا intoDNS: checks DNS and mail servers health آی پی ما رو نشون نمیده . اما توی پنل خود دومین .tk داره ای پی رو نشون میده . دوباره هم ثبت میکنم . میگه موفقت انجام شد . اما بازم کار نمیکنه . دلیلش رو میخوام بدونم . چرا این طوری شده . البته من روی آی پی وی پی اس ثبت کرده بودم
اگر حذف کردید و دوباره ثبت کردید باید چند ساعتی صبر کنید تا ست بشه احتمالا درست میشه کمتر اتفاق میوفته که اینجوری بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hannah
اگر حذف کردید و دوباره ثبت کردید باید چند ساعتی صبر کنید تا ست بشه احتمالا درست میشه کمتر اتفاق میوفته که اینجوری بشه
حذفش نکردم . همونطوری هستش . دوباره ذخیره را میزنم . ( البته مدتی پیش که ثبت کردم همون موقع شروع به کار کرد ) به نظرتون آی پی ها را حذف کنم دوباره ثبت کنم؟
دی ان اس بزارید شاید درست بشه یا یه ای پی دیگه ذخیره کنید بعد از ست شدن و whois گرفتن دوباره این ای پی رو جایگزین کنید
دی ان اس آی پی رو ندارم .
اگر هاست لینوکس دارید روی اون ست کنید بعد ازونجا رکورد رو بزنید احتمالا درست مشه
vps ویندوز سرور 2003 هستش
تمامی تنظیمات رو مجدد اعمال کنید شاید درست بشه .
فکر می کنم فعلاً مشکل از سرویس دهنده دومین هست.