پاسخ : سرور مجازی در یکی از متعبر ترین دیتا سنتر دنیا و پورت 1 گیگابیت - پهنای باند نامحدود!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostina
خوب ایشالا پشتیبانیش خوب باشه فروشش که اصلا تعریفی نداره
قسمت فروش شرکت ساعات های منشخصی رو جواب گو هستش. به هیچ عنوان خارج از اون ساعت ها جوابگو نیست !
من سرور رو 12 ساعته تحویل میدم ! خواستید بگید بگیرم !
پاسخ : سرور مجازی در یکی از متعبر ترین دیتا سنتر دنیا و پورت 1 گیگابیت - پهنای باند نامحدود!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VpsLand
سلام. بله ! پورت 1 و 2 گیگابیت رو تضمین میدیم !
ضمنا. 100 ترابایت یک شرکت انگلیسی هستش که فقط پهنای باند رو از سافت لایر تامین میکنه ! باید این نکته رو اضافه کنم که اصلا به فایل های وارز حساس نیستند ! تا حالا ما خوشبختانه مشکلی نداشتیم ! میتونید از پشتیبانی انلاینشون سوال بپرسید که حساسیتشون در چه حد هست
شما که گنده نوشتید دیتاسنتر سافت لایر !!! :-o
بعد میگید سرور ماله 100TB هستش ، این مدلیشو ندیده بودیم :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostina
پشتیبانیشون خدایی خیلی ضعیفه یک ایمیل میزنی باس بری فردا بیای جواب بگیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostina
دارم میشم ولی فعلا این بخش فروشش کشته منو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostina
خوب ایشالا پشتیبانیش خوب باشه فروشش که اصلا تعریفی نداره
شما که توی یک تاپیک دیگه فرموده بودید از این دیتاسنتر (100TB) سرور دارید /:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
شما که گنده نوشتید دیتاسنتر سافت لایر !!! :-o
بعد میگید سرور ماله 100TB هستش ، این مدلیشو ندیده بودیم :دی
شما که توی یک تاپیک دیگه فرموده بودید از این دیتاسنتر (100TB) سرور دارید /:)
:) . داداش من. دیتا سنتر سافت لایر و 100 ترابایت رو در یک تاپیک دیگه کاملا معرفی کردیم که :)
دفتر فروش 100 ترابایت در انگلستان هست. ضمنا فقط و فقط پهنای باند اینها از سافت لایر تامین میشه !
اگر به جهی خراب کردن پست های مردم یکم فکر کنید و تحقیق بحث به اینجا کشیده نمیشه !
www.100TB.com برید و ببینید !
بزرگ هم زدند سافت لایر
درباره نتورک سافت لایر نوشتند ! و هر چیزی که به دردتون بخوره اون تو هست !
ضمنا. جا داره بگم پنل مدیریتی که اینها روی هر سرور میدند بی نظیره و هیچ کجا ندیدم تا حالا !
http://st2.img98.com/out.php/i28400_untitled.JPG
این عکس رو ببینید ! اگر هر یک ساعت به یک ساعت جواب تیکت میدند من 20 تا تیکت زدم از بعد از ظهر تا الان و همگی رو جواب گرفتم ! پس اگر 1 ساعت 2 ساعت باشه باید 2 روز میموندم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VpsLand
:) . داداش من. دیتا سنتر سافت لایر و 100 ترابایت رو در یک تاپیک دیگه کاملا معرفی کردیم که :)
دفتر فروش 100 ترابایت در انگلستان هست. ضمنا فقط و فقط پهنای باند اینها از سافت لایر تامین میشه !
اگر به جهی خراب کردن پست های مردم یکم فکر کنید و تحقیق بحث به اینجا کشیده نمیشه !
Dedicated Server Web Hosting: Powerful Dedicated Servers | 100tb برید و ببینید !
بزرگ هم زدند سافت لایر
درباره نتورک سافت لایر نوشتند ! و هر چیزی که به دردتون بخوره اون تو هست !
ضمنا. جا داره بگم پنل مدیریتی که اینها روی هر سرور میدند بی نظیره و هیچ کجا ندیدم تا حالا !
http://st2.img98.com/out.php/i28400_untitled.JPG
این عکس رو ببینید ! اگر هر یک ساعت به یک ساعت جواب تیکت میدند من 20 تا تیکت زدم از بعد از ظهر تا الان و همگی رو جواب گرفتم ! پس اگر 1 ساعت 2 ساعت باشه باید 2 روز میموندم !
همچین قصدی نداشتم ... ببخشید که مزاحم تاپیکتون شدم ... شرمنده