پیشگامان :d 1 الی 6 صبح رایگان ، تا 400 الی 500 سرعت دانلود (!)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشگامان :d 1 الی 6 صبح رایگان ، تا 400 الی 500 سرعت دانلود (!)
توصیه میشه از شرکت ماکس نت (بزرگ نت آریا) سرویس بگیرید
اصلا در دانلود های شبانه پهنای باند افت نمیکنه حتی 5 درصد.مطمئن باشید
خیلی شرکت خوبی هست با پشتیبانی و کیفیت سرویسهاشون
maxnet.ir
از نوروز 93 سرویس با سرعت 10 مگ ارایه میدهند.
های وب و هماراسیستم هم دورشون خط بکشید ، افتضاح!
با سپاس
من الان از مخابرات و یک شرکت دیگر که پهناش از ماکس نت هست سرویس دارم مخابرات پر سرعت ترین سرویس اشو دارم که هر شب 8 گیگ با هاش دانلود می کنم الان می خوام اون یکی سرویس امو عوض کنم نامحدود کنمش تو شهر ما هم این شرکت ها هست: ماکس نت -شاتل- پیشگامان-های وب-مخابرات
دوستان اگر سرویس نامحدود میخواهند شرکت ماکس نت با ضریب اشتراک 1 به 4 در نامحدود ها سرویس های نامحدود پرسرعتی نسبت به دیگر شرکت ها ارایه میده و توصیه میشه
نمونه سرعت های تست شده از شرکت ها :
هماراسیستم (بهره بردار مخابرات): سرویس : 128 نامحدود سرعت دانلود : 16 الی 20 kb * سرویس : 256 نامحدود سرعت دانلود : 33 الی 40
ماکس نت : (ضریب اشتراک: 1به 4) سرویس : 128 نامحدود سرعت دانلود : 30 الی 45 kb * سرویس : 256 نامحدود سرعت دانلود : 64 الی 75
های وب : سرویس : 128 نامحدود سرعت دانلود : 20 الی 28 kb * سرویس : 256 نامحدود سرعت دانلود : 32 الی 40
شاتل : سرویس : 128 نامحدود سرعت دانلود : 25 الی 32 kb * سرویس : 256 نامحدود سرعت دانلود : 45 الی 55
سلام درود بر شما .
دوست عزیزم ببینید یا شاتل بگیرید یا اسیا تک . که بنده به نوبه خودم اسیا تکو پیشنهاد میکنم چون از هردوتاشون سرویس داشتم .
در شاتل از ساعت 12 به بعد تا 6 صبح رایگان بود که اصلا سرعت نداشت و سرعتتو پایین میارن که دانلود رایگانه کمی انجام بدی و من واقعا عذاب میکشیدم اما اسیا تک اینجوری نیست.
در ضمن شاتل طرح شبانه داره یعنی باید پول جدا گانه بدی تا از ساعت 12 شب تا 6 صبح رو برات از حالت طرح رایگان درش بیارن و سرعت خودتو تویه اون بازه زمانی درج کنن که واقعا انصاف نیست و پول مفت میگیره شاتل .
از مبین نت هم استفاده کنی بدک نیست چون خبرشو دارم از دوستام میگن خیلی جالبه اما حواست باشه مبین نت تمام اطلاعاتتو میبنه و چک میکنه که کجا میری و کجا نمیری .
امیدوارم مفید واقع بشه
من رو شاتل نامحدود ، 28 گیگ دانلود کردم ، پورت رو محددو کردن ، سرعت اینترنتم شد اندازه دایال آپ !!!
پشتیبانش هم گفت : نباید اینقدر دانلود میکردی !!! ، حداکثر 10 گیگ باید دانلود کنی ...
مسخره است کلا ...
یک خط هم از شهراد دارم ، همه چیش عالیه ...